Warmweermenu | Nieuws, sport, werk

ADVERTISEMENT

De hitte van vorige week trok me op het idee van een warm menu. Als het zo warm is, denk ik niet echt aan eten. Iets snels of iets kouds is het menu naar keuze. Natuurlijk heb ik honger, maar hoe eenvoudiger het menu, hoe aantrekkelijker het is.

Nu ik alleen ben, geef ik niet zo veel om het menu. Als je ontbijtgranen wilt als avondeten, dat is wat ik eet. Het is snel en gemakkelijk op te lossen en het is voedzaam. Ik eet af en toe yoghurt. Eieren zijn ook gemakkelijk te bereiden. Ze nemen een minimale kooktijd in beslag en zorgen voor je dagelijkse proteïne. Het is echter niet zo goedkoop als vroeger.

Als je wekelijks naar de supermarkt gaat, zul je merken dat de prijzen stijgen. Toen ik het pakket las, ontdekte ik ook dat de grootte van het pakket kleiner was. Het veroorzaakt problemen in sommige recepten. Als het een blikje van iets nodig heeft, moet je ervoor zorgen dat het blik zo groot is. Hetzelfde geldt als het een pakket vereist. Het echte recept vermeldt nog steeds de afmetingen van kopjes en theelepels.

Deze week beginnen we met een simpele spinaziesalade. Ik genoot er meestal van als hoofdgerecht.

ADVERTISEMENT

Spinaziesalade met mosterddressing

1 zak spinazie

1 gesnipperde middelgrote ui

1/8 zak vulling mix

2 / 3c.suiker

2 hardgekookte eieren

1 theelepel zout

Geplette bacon

¢ theelepel peper

1 theelepel selderijzaad

1T.Bereide gele mosterd

1 / 3c.appelcider azijn

1c.Koolzaadolie

Begin met het roosteren van het spek in de oven. Ik doe meestal het hele pakket. Rooster ongeveer 15 minuten op 375 graden. Ik ben graag krokant, dus ik doe het tot die tijd. Spinazie wassen en uit laten lekken. Droog af met een papieren handdoek. Doe de spinazie in een kom. Plaats gesneden hardgekookte eieren en geplette spek. Combineer uien, suiker, zout, peper, selderijzaad, mosterd, azijn en olie in een blender. Wanneer je klaar bent om een ​​lichte regendressing over je salade te doen. Top in droge vulling mix.

Deze dressing is ook geschikt voor gemengde salades.

Totdat ik het kookboek las, vergat ik het recept voor koude slabonen. Ik vond dit recept in een blikje sperziebonen toen ik op de universiteit zat. Het heet Bravo Beans en is perfect als je groenten nodig hebt en het is heet.

Bravo Bonen

1 blik snijbonen

1 T.Cider azijn

¢ theelepel.knoflook poeder

c.Gesneden bleekselderij

™ theelepel.Gedroogde mosterd

™ c.Gesneden radijs

¢ theelepel.Uien poeder

™ c.Gesneden ui

2T Olijfolie

Giet de bonen af. Voeg bleekselderij, radijs en uien toe. Meng olijfolie, appelciderazijn, knoflookpoeder, uienpoeder en droge mosterd in een ander kopje. Giet de groenten. Pas de smaak aan met peper en zout. Dit is geweldig als je ‘s nachts zit, maar je kunt het na een uur of zo eten. Koel in de koelkast. Groentecrunch maakt dit zeer smakelijk.

Een andere lekkere salade is Ambrosia. Ik kreeg dit recept tijdens het kijken naar de Trisha Yarwood-show. Ik heb wat ingrediënten veranderd om de mijne gezinsvriendelijker te maken.

Ambruisen

5 of 6 appels (geschild en geraspt of in stukjes)

1 klein blikje – geplette ananas

™ c.sinaasappelsap

Een handvol kokosnoten

Gewoon mengen en in de koelkast bewaren. Ik heb dit gemaakt om mee te nemen naar het huis van mijn neef toen ik North Carolina bezocht. Als het een beetje zoet is, meng het dan met ™ c. suiker. Het hangt af van de appel die je gebruikt.

Een schijfje watermeloen (gekoeld) of een deel van een meloen is een goede afsluiter van het dieet. Als je iets meer nodig hebt, kun je een gekoelde aardbeiensoep maken. Ik at koude soep op veel van de cruises die ik maakte. Ik ging naar huis en werkte een recept uit zodat ik er thuis van kon genieten. Ik vroeg de ober trouwens altijd om de soep te bewaren tot het tijd was voor het toetje. Het werd een heel licht dessert.

Aardbeien gekoelde soep

1 liter aardbei

4 T. Zure room (kan worden gebruikt in plaats van yoghurt)

6T. Honing

2T.Limoensap

Pureer alle ingrediënten in een blender tot een gladde massa. Giet in een bord. Versier met aardbeien, munttakjes en zure room.

Ik schijn hier op het goede spoor te zijn. Er zijn nog veel meer goede recepten voor warm weer. Wees niet bang om te experimenteren. Wanneer je een culinair karwei kunt knippen, is het logisch met dit warme weer. Het was deze week zo warm dat ik verslaafd was aan sommige van deze recepten.

Vergeet natuurlijk het ijsje niet. Juli is de ijsmaand. Bereid een mais, ijscoupe, milkshake of float. Genieten van vast ijs.

Ann Swanson schrijft een brief vanuit haar huis in Russell, Pennsylvania. Neem contact met ons op via [email protected]

Het laatste nieuws van vandaag in je inbox, etc.

Leave a Comment

Your email address will not be published.