Uit liefde voor koken

Sommige van de beste adviezen die ik ooit heb gekregen, kwamen van mijn vriend Jean. Het heeft mijn leven echt veranderd. Vele jaren geleden, in de zomer, bezochten mijn familie en ik Jean en haar familie in haar huis in Pennsylvania.

Dit was net na de renovatie van mijn keuken, die samenviel met het jaar waarin mijn kinderen eindelijk opgroeiden van hun gehechtheid aan kippenvingers en macaroni en kaas. Ik wilde meer thuis koken en het opwarmen van voedsel verminderen. Ik had een recept nodig waar het hele gezin van zou kunnen genieten. Jean was goed in koken. Dus ik vroeg haar om advies.

Jean stelde voor om het kookboek Barefoot Contessa uit te proberen, geschreven door Ina Garten.Jean haalde haar exemplaar tevoorschijn Barefoot Contessa Party Ik gaf het aan het kookboek en aan mij. Toen ik in het kookboek keek, vond ik een recept dat er eenvoudig uitzag en een plaatje van heerlijk eten, en ik wilde de pagina aflikken! Aanmelden!

Toen ik terugkwam van mijn reis, kocht ik een kookboek. Na wat recepten te hebben gemaakt, werd ik verliefd op kookboeken. Alle recepten die ik heb gemaakt zijn erg smaakvol en makkelijk te maken voor beginners. Mijn lang slapende liefde voor koken is nieuw leven ingeblazen. Eerlijk gezegd denk ik dat de hele familie dat jaar verliefd werd op Ina Garten!

Ik heb de hele herfst gekookt Barefoot Contessa Party Kookboek. Met Kerstmis kreeg ik twee van mijn favoriete cadeaus die ik ooit heb gehad. De hele set blauwe Le Creuset braadpannen van mijn man Mike en de rest van het Barefoot Contessa Cookbook van mijn kinderen (echt ik voor mij) (vijf destijds).

Nu, meer dan 15 jaar later, heb ik alle 12 Barefoot Contessa kookboeken gekookt en ongeveer 75% van Ina’s bijna 1100 recepten gemaakt. Ik heb veel profijt gehad van het advies van mijn vriend Jean en ik kan thuiskoken of Barefoot Contessa-kookboeken niet volledig aanbevelen.

Thuis koken is immers niet alleen goed voor de smaak, maar brengt ook veel fysieke en psychologische voordelen met zich mee. Studies tonen aan dat het eten van zelfgemaakt voedsel het immuunsysteem kan ondersteunen en het risico op hartaandoeningen, kanker, hoge bloeddruk en diabetes kan verminderen. Het kan u ook meer energie geven, uw slaap verbeteren, uw gezondheid beter beheren en uw levensduur helpen verlengen.

Maar dat is niet alles. Thuis koken is goed voor het hart. Thuis koken kan je geest verscherpen, cognitieve achteruitgang tegengaan en je risico op de ziekte van Alzheimer verminderen. Het verlicht ook stress, bouwt zelfrespect op en onderdrukt negatieve gedachten. Therapeuten zijn nu zo nuttig dat ze kooklessen aanbevelen om depressie, angst, eetstoornissen, ADHA en verslaving te behandelen.

Psychologen zijn van mening dat koken therapeutisch is omdat het past in een soort behandeling die bekend staat als ‘gedragsactivatie’. Koken verlicht depressie door doelgericht gedrag te vergroten en uitstelgedrag te verminderen. Koken stelt mensen in staat zich op hun werk te concentreren. Dit geeft je een gevoel van kracht en controle dat je in je dagelijkse leven buiten de keuken niet zou krijgen.

Bovendien bleek uit een onderzoek dat ze elke dag een beetje creatief waren en dat mensen zich ‘welvarend’ voelden. Dit is een psychologische term die iemands gevoel van groei beschrijft. Psychologische studies zijn zich er steeds meer van bewust dat creativiteit wordt geassocieerd met emotionele functie.

Velen van ons hebben het gevoel dat we geen tijd of energie hebben om thuis te koken. Dus hier zijn enkele tips als je in die val trapt. Houd bij hoe u op internet surft, tv kijkt of games speelt op uw mobiele telefoon. Misschien heb je meer tijd om te koken dan eerder werd gedacht.

Om een ​​betere kok te worden, bekijk 10 tips over koken in Ina Garten: begin met geweldige apparatuur, gebruik ingrediënten van hoge kwaliteit, maak je eigen vinaigrette, vries brood in stukjes in, kies de kleinste kip en maak het opnieuw. en opnieuw. Maak opnieuw gebruik van de kachelruimte en maak deze van tevoren zodat het niet te opzichtig wordt. Houd echter aan het eind van de dag Cosmo altijd in uw hand en kook.

Thuis koken heeft naast lekker eten ook veel geweldige voordelen. Net als thuis koken, heeft vastgoedplanning geweldige voordelen. Het voltooide vastgoedplan creëert een gevoel van voldoening door de vakjes aan te vinken die lange tijd onbeheerd zijn achtergelaten. Het advies van Salie. U hebt geen tijd om thuis te koken en uw onroerend goed te plannen zoals u nu doet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.