Trendy eten en gebruiksvoorwerpen die het waard zijn (en niet de moeite waard)

Het internet staat vol met aanbevelingen. Elke dag kom je enkele van de meest populaire keukenapparatuur, trendy ingrediënten en virale recepten tegen en vraag je je af of ze het proberen waard zijn. [did] Heb je ooit het internet willen proberen?

1.

“Kitcheaid Stand Mixer. Ik lees er al jaren over en als fervent bakker wilde ik er al heel lang een. Toen de handmixer uiteindelijk stierf, vond ik het tijd om er een te kopen. ” En ja, het is geweest geweldig, ik gebruik het minstens twee keer per week.”

2.

“Voor mij was het Old Bay Seasoning. Niet hier in Frankrijk, maar ik bleef lezen over dit prachtige product (vooral voor zeevruchten). Ik kon het niet verdragen om het nog een dag niet te proberen, dus kocht ik het. Amazon’s Old Bay-doos. Tot nu toe heb ik het gebruikt voor ratatouille, garnalen en kip. Het is redelijk goed, maar naar mijn mening overbodig. Ik weet hoe Old Bay werkt. Handig voor snelle recepten en mensen die niet geïnteresseerd zijn in het leren van kruiden, maar het was van weinig waarde voor mij.

3.

“Instant Pot. Ik heb eindelijk de sprong gewaagd en heb het 2 jaar lang 3 dagen per week gebruikt. Snelkookpannen zijn geweldig.”

Vier.

“Maaltijdpakketten. Ik ben het al een tijdje aan het uitproberen en mijn partner en ik vonden het veel voordeliger om de recepten die ons de eerste drie maanden werden toegestuurd te bewaren en de ingrediënten te kopen bij onze plaatselijke kruidenier. Akkoord, onze grootste klacht was te veel verspilde verpakking tijdens het uitproberen van het product.”

Vijf.

“Beter dan goudklompjes. Het is zo goed. Voor mij heeft het droge goudklompjes en bouillon in dozen volledig vervangen.”

6.

“Voedingsgist. Ik ben er dol op in popcorn, maar ik denk niet dat het erg lekker smaakt in soepen, salades, enz. Het is een nietje in de voorraadkast, maar wat mij betreft gebruik ik One Trick Pony.” Alleen vergoeding. ”

7.

“Kewpie’s Japanse mayonaise. Het is zo populair dat het moeilijk is om bij te houden waar ik woon, maar ik moet toegeven dat het eerlijk gezegd beter smaakt dan je typische supermarktmayonaise.” Dat kan ik niet.’

8.

“Ik kijk veel thuiskoken op YouTube en een gerecht dat opvalt en voor mij gehyped is, is ingelegde rode uien. is volkomen terecht. elke keer Zet het nu in de koelkast. ”

9.

“Alle bagelkruiden. Ik ben er dol op en het bestaat uit smaakvolle ingrediënten die ik normaal niet bij de hand heb.”

Tien.

“Chili Oil. Dankzij je Instagram-feed heb ik besloten om verschillende chili-oliën te proberen, van Trader Joe’s versies tot Fly By Gin en Momofuku-versies. Eerlijk gezegd, het is een van de ingrediënten waar ik niet zonder kan. Een klein schepje dit ingrediënt voegt zoveel smaak toe aan alles wat ik kook, of het nu gaat om eenvoudige noedels of geroosterde groenten.”

11.

“Het is een goede gietijzeren pan. Ik heb hem helemaal opnieuw gekruid en een biefstuk gekookt en realiseerde me meteen de magie.”

12.

“Dankzij Reddit heb ik uiteindelijk besloten MSG te kopen. Nu voeg ik MSG toe aan al mijn thuiskoken en kijk ik nooit meer achterom.”

13.

“Smashburger. Op deze manier een burger koken, bleek alles te zijn waar reclame voor was gemaakt en meer. Je kunt niet meer terug naar hoe hamburgers vroeger werden gemaakt.”

14.

“Vis in blik van hoge kwaliteit. Ik ben al jaren een fan van vis in blik. Ik gebruik het voor escabeche. De smaak is ongelooflijk en het is de gemakkelijkste en snelste maaltijd die ik heb gehad als ik in een mum van tijd zit.”

15.

“Dalgona-koffie, dit opgeklopte koffiedrankje, veroverde het internet stormenderhand. Het zag er goed uit, maar het was te zoet en luchtig.”

16.

“Verse truffels. Ik wilde het lekker vinden, maar het kon me niet schelen hoe het smaakte. Ik heb chef-koks truffels zien gebruiken in allerlei luxe gerechten, en ik ben er persoonlijk dol op. “Nee, ik gebruik liever cantharellen, morieljes, of gigantische truffels. Portabella in plaats daarvan in mijn gerecht.

17.

“Het nieuwste ‘hype’-product dat ik heb gekocht, is een heteluchtfriteuse. Ik heb een Ninja en ik kan het bevestigen. Het is DE BOM.”

18.

“Die virale TikTok tomaten-fetapasta. Het is nu een hoofdbestanddeel van mijn huishouden en een van mijn wisselende maaltijden. Als je het nog niet hebt gemaakt, is het het proberen waard!”


19.

“Sous Vide. Bereidt echt de beste steak die ik ooit heb gehad. Zo mals. Deze gadget is een game-wisselaar.”

20.

“Bijna alle recepten die beroemd zijn geworden op sociale media. Deze dingen zijn nauwelijks de moeite waard om te maken. Herinner je je de trendy wolkeneieren nog? Het is, nou ja … alles voor iets dat naar eieren smaakt. ” Het was de taak van

eenentwintig.

“Zelfgemaakte pasta. Ik zag mensen het online maken en dacht dat het te lang zou duren om ermee te pronken, maar het is ongelooflijk om over te schakelen van verpakte pasta uit de winkel naar verse pasta. Mijn man heeft een KitchenAid-accessoire gekregen, waardoor het gemakkelijk is. Nu maak ik zelfgemaakte pasta op zondag en vries het een week in.

tweeëntwintig.

“Bloemkool is alles, van rijst en pizzabodems tot gefrituurde bloemkoolkippenvleugels. Waarom kan bloemkool ons niet bevredigen zoals het is? ”

drieëntwintig.

“Mason jar salad. Zag het op Pinterest. Natuurlijk, het ziet er mooi uit, maar salade uit de pot proberen is waardeloos. Als je het in een kom gooit, krijg je twee vuile borden. Alles krult op.” het is veel logischer om salades te bereiden en te eten in containers voor voedselopslag. ”

vierentwintig.

“Kerrygold Pure Irish Salted Butter. Het internet is hier dol op.

vijfentwintig.

“Overnight Oats. Ik heb dit ontbijt gezien op blogs, YouTube, TikTok, etc. en recept na recept uitgeprobeerd. IMO, het smaakt vreselijk. Het is niet plakkerig, het is aangenaam lekker. Vloeistoffen en andere ingrediënten.”

26.

“Koekjesboter. Ik probeerde het voor het eerst toen ik 20 was. Het is misschien wel de grootste uitvinding die een Belg ooit heeft uitgevonden. Ik maak graag desserts zoals koekjesboter New Yorkse cheesecake. Biscoff met een koekjeskorst.”

27.

“Dompelblender. Kan niet lang zonder. Geweldig voor soepen en sauzen. Geen zorgen over het overbrengen van voedsel naar de blender. Met een garde kun je je emulsie nooit meer verknoeien.” Die is er niet. “

28.

“Acai. Van bijna alle ‘superfoods’ word ik misselijk, maar acai heeft als bijkomend voordeel dat het vreselijk smaakt.”

Wat is een trendy of hot recept, ingrediënt of culinair product waarvoor internet je inspireerde om te proberen, en wat is je eigen ervaring ermee, laat het ons weten in de comments!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *