TikTokerSoyNguyen vertelt over AAPI Month en alles over Vietnamees eten

Ik ging naar deze 17-gangen sushi-omakase in Ensino. Het is een verborgen Speakeasy genaamd de Scratch Bar. erg goed.Ik heb de hele video erover gemaakt [because] Ik wilde daar gaan eten, en ze lieten je bij de andere 15 mensen zitten. Het is erg privé en moet van tevoren worden gereserveerd. Het is erg leuk omdat er drie koks voor me zitten die elk sushi-omakase-gerecht als volgt uitleggen, volgende, volgende, volgende. De omgeving was cool en de gespreksmensen waren geweldig.

Niet alleen de kwaliteit van de vis was geweldig. De rijst was geweldig, maar er waren ook details. [They added] Anaheim en een lokale bron van dit Wagyu-rundvlees. De manier waarop ze hun kleine hap presenteerden was niet … het is attent, maar het was ook heerlijk. Soms zijn er super dure of super gekke goed doordachte voedingsmiddelen, die creatief zijn, maar ze zijn niet altijd de beste smaak. Dit was een situatie waarin je een smeltkroes had – creatief, leuk en ook echt heerlijk eten.

Is er een trend voor jouw favoriete eten TikTok?

Natuurlijke granen waren erg interessant om de verschillende reacties van iedereen erop te zien. Ik was erg enthousiast om het te proberen. Herinner je je dat nog? Het was ijs, toen waren het bessen en het was kokoswater.

Lizzo deed het, en velen deden het. Ik dacht: “Oh, ik wil het proberen.” Het zag er erg goed uit, maar het smaakte letterlijk naar kokoswater en fruit. Ik heb een hele leuke video gemaakt, en uiteindelijk heb ik er een taart van gemaakt.Soms kreeg je iets in het leven en zei je: “Hé, dit is niet wat ik leuk vind, maar het is een ervaring, dus het is oké” en ik maakte een taart [the] Vervolg materiaal.

was leuk. Het was ook een leuk filmpje. Het was een coole trend omdat er zulke coole meningsverschillen waren in de meningen van mensen. Het mooie van zulke dingen is dat er geen verkeerde manier is om ze te zien. Het is allemaal gebaseerd op smaak, en de smaak is erg subjectief. Sommigen zeggen: “Dit is de beste die ik ooit heb gehad. Ik ga het elke ochtend eten. Ik ben dol op natuurlijke granen.” Integendeel, ik dacht “ik denk niet dat ik het nog een keer kan eten”, maar dat geeft niet.

Wie is de chef-kok die je kiest om het avondeten te koken?

Er zijn veel geweldige koks. Dit is een beetje vreemd, maar ik wil… Ik ben persoonlijk een fan van Gaifieri.

Ik hou van Guy Fieri. Het is niet vreemd.

Als hij zijn naam zegt, verwijst hij vaak naar hem als een meme-achtige man omdat hij zo’n personage is. Maar er is iets heel serieus en oprechts aan hoe hij contact maakt met mensen en eten. Ik heb het gevoel dat hij de mensen is van elke chef-kok. Hij vertelt verhalen en eten in een erg leuke sfeer. Het zal een leuke ervaring zijn om hem persoonlijk het diner te laten koken.Ik heb het gevoel dat ik er ben [would] Doe veel coole dingen in de keuken die hij gaat doen, zoals dingen aansteken en er een algehele show en uitvoering van maken. ziet er leuk uit. [I’d also choose] Alton Brown is erg slim als het om eten en ingrediënten gaat. Hij zal ook een andere leuke chef zijn om naar te kijken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.