StarWars.com Fan Spotlight: Blue Milk Mama

StarWars.com werpt een licht op de mensen die dit verhaal echt ondersteunen: de fans. We zijn vereerd om hun verhalen in de StarWars.com Fan Spotlight te plaatsen.

Tijdens de pandemie merkte Jacqueline Smith dat ze twee gemakken opeiste. Star Wars Ik maakte boeken en brood terwijl ik voor mijn moeder zorgde die vorig jaar aan kanker stierf. “Ze was een vraatzuchtige lezer. Toen ze de boeken las, begon ik weer romans te lezen”, vertelde ze aan StarWars.com. “Mijn voorbestelling jedi licht Het arriveerde slechts enkele dagen voordat ze stierf, en het kostte me weken om het te kunnen lezen, maar ik vond troost en troost in het verhaal en de personages. Star Wars Uiteindelijk gaat het om hoop en dat is wat ik nodig had en wat we allemaal nodig hebben in deze moeilijke tijden. ”

Geplaatst op sociale media als Blue Milk Mama, nu gedeeld door Jacquelyn Star Wars Een foto die themadesserts (waarvan er vele blauw zijn, zoals je misschien wel vermoedt) combineert met boeken en andere foto’s Star Wars rekwisieten.

Terwijl ze aan het kijken was, kreeg ze een idee Star Wars Ik las een boek online en vond een reeks gerechten gemaakt voor 40-jarigene verjaardag Star Wars: een nieuwe hoop Ontworpen om te lijken op degene die wordt gebruikt in de Lars Homestead. Toen haar familie vroeg waar ze die borden voor gingen gebruiken, antwoordde Jacklin: “Ik ga blauw eten maken!” Beginnend met de klassieke blauwe melkdrank, realiseerde Jacquelyn zich al snel dat het blauw kleuren van voedsel niet altijd gemakkelijk was.Ahsoka brooddessert

Om de perfecte tint te krijgen, gebruikte Jacquelyn een verscheidenheid aan kleurstoffen. “Ik gebruik een combinatie van voedselkleuring en natuurlijke ingrediënten zoals vlindererwtenpoeder, bloemen en blauwe spirulina”, zegt ze. “Het eerste blauwe melkgerecht dat ik probeerde was een pistachepudding die ik blauw probeerde te maken, maar het werd het meest ziekelijk groen. , Ik maakte gebakken chocolade-havermout gevuld met blauwe muntroomkaas. Het was zo lekker dat ik het online heb gezet voor de eerste keer. Ik maak het nog steeds ongeveer een keer per maand. Het is erg rijk en luxueus.”

onderdeel van jacqueline Star Wars De desserts zijn bewerkingen van haar eigen recepten, maar er zijn enkele recepten die ze online heeft gevonden en die ze probeert aan te passen door ze blauw te maken. De hoeveelheid tijd en planning die nodig is om een ​​Blue Milk Mama-dessert te maken, varieert. “Soms bedenk ik ‘s ochtends iets, pak de ingrediënten en maak het later op de dag af. Maan Ik ben van plan. Om het uitbrengen van het boek te herdenken, zullen er veel snoepjes worden gepost als ‘boekverjaardag’. “Zodra de omslag gepubliceerd is, probeer ik er inspiratie uit te halen.”troon overwicht taart

Jacklin’s cake ter ere van de roman van Timothy Zahn Thrawn Ascendancy: Lesser Evil Het duurde langer dan veel van haar andere werken. “Ik moest de cake en botercrème maken en deze bedekken met fondant. Daarna heb ik alle stukjes uitgesneden voor het geweldige Chimera-ontwerp. Het kostte me in totaal twee dagen, maar ik aarzelde om het daadwerkelijk aan te snijden en op te eten!”

Alle foto’s die Jacquelyn als Blue Milk Mama online plaatst, zijn gemaakt met haar mobiele telefoon met behulp van een gratis app voor fotobewerking.Foto-rekwisieten zijn onder andere eten, boeken, LEGO en meer Star Wars Minifiguren en accessoires gevonden in tweedehands kledingwinkels. Ondanks haar titel zijn niet alle desserts van Jacklin blauw, inclusief Star Destroyer Pies, Forest Moon-cupcakes en grog-drankjes.ronin red velvet cheesecake

Het dessert dat ze maakte voor de roman van Emma Candon Star Wars Vision: Ronin — Ronin Red Velvet Cheesecake — is nog steeds haar favoriet. Het is geworden zoals ze zich had voorgesteld.Haar werk trok de aandacht van beide Star Wars Fans en schrijvers, tot haar grote vreugde. “hoge republiek Auteurs Cavan Scott en Daniel Jose Older, auteurs EK Johnston en Del Rey Star Wars Al mijn Twitter-accounts ondersteunen mijn desserts en als fan ben ik super enthousiast”, zegt ze.

De blauwe melk tres leche cake is Jacquelyn’s keuze als het lekkerste dessert dat ze ooit heeft gemaakt, maar we raden de blauwe milkshake of blauwe yoghurtschors aan als voorgerecht. In elk bericht bevat Jacquelyn recepten en instructies, samen met foto’s van de desserts.

Ze is misschien de eerste persoon in het blauwe bakproject, maar Jacquelyn weet dat niet alle desserts goed gaan. “Het kostte me zeven pogingen om de boba-theeparels te maken, en ik had nog een aantal andere grote mislukkingen”, geeft ze toe. “Meestal betekent dat dat het nog steeds eetbaar is, maar het ziet er volkomen onsmakelijk uit. Ik heb geprobeerd blauw brood te maken dat eruitziet als een mislukt penicilline-experiment. Het heeft groene en blauwe vlekken. Mijn kinderen hebben het niet eens gegeten!

Hoge Republiek Bake Off Desert Entry

in fase II van Star Wars: hoge republiek Het ligt nu in de schappen, maar er zouden meer blauwe desserts moeten zijn in de toekomst van Jacklin. hoge republiek Ik vind het geweldig, zelfs de strips lezen, wat ik voor het initiatief nog nooit had gedaan. Ik heb ook mijn versie van de inzending van Torban Buck gemaakt. High Republic Adventures Galactic Bake Off Spectaculairvariant hoes! ”


StarWars.com Fan Spotlight Q&A

wat is uw favoriete Star Wars films, en waarom?

Jacqueline: spookbedreigingIk ben opgegroeid met de originele trilogie, spookbedreiging Het is mijn troostfilm. Een duel van het lot, een jonge Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn… Ik hou ervan.

Sluit je je aan bij de Rebel Alliance of het Empire?

Jacqueline: Rebellenalliantie natuurlijk!

Je kunt Mando’s Darksaber, Kylo Ren’s Unstable Red Lightsaber of Luke Skywalker’s Green Lightsaber hebben. Welke zou jij kiezen en waarom?

Jacqueline: Ik wil graag Luke Skywalker’s groene lichtzwaard, alsjeblieft. Ik ben altijd het meisje van Luke geweest. Dus hoewel Darkseid koekjes heeft, zou het leuk zijn als hij weerstand zou kunnen bieden, maar hij is absoluut niet de juiste persoon om Mandalore te regeren.

Welke Star Wars Welk personage zou je als je reisgenoot willen hebben?

Jacqueline: Lando Calrissian is de perfecte reisgenoot. We gaan er absoluut van smullen!

als jij, Star Wars Galaxy – Jedi, First Order, Mandalorian Death Watch, wat je maar wilt – wat is het?

Jacqueline: Vooral de Jedi-orde tijdens het tijdperk van de Hoge Republiek. Ze lijken in deze periode wat flexibeler. We kunnen niet wachten om erachter te komen hoe en waarom dit verandert.

Amy Rishaw is een schrijver en een leven lang Star Wars Een nerd en een die-hard Denver Broncos-fan. je kunt haar vinden op twitter @amyrichau Details van wat ze schreef op de FANgirl-blog.

Sitetags: #StarWarsBlog, #FanInterviews

label: Star Wars-recepten, StarWars.com Fan Spotlight

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *