Soepseizoen | Zuidoost Iowa Union

ADVERTISEMENT

Melinda Wichman

Nog meer mensen die een whiplash krijgen? Het is op een dag een record van 97 graden en het voelt als een buitenoven. Dan gaan we nadenken over het dragen van lange mouwen binnenshuis en ovens.

Het soepseizoen begint rond deze tijd. Ik ben een zelfverklaarde soepverslaafde, probeer elk jaar nieuwe recepten en probeer klassieke recepten die nooit falen. Je kunt 8-10 porties maken in je Crock-Pot, dus het is geweldig om een ​​verscheidenheid aan opties in je vriezer te hebben.

De leukste zelfgemaakte soepen om te maken zijn de soorten waarvoor geen recept nodig is. Ik hak altijd overgebleven gebraden vlees fijn en bewaar vleesdruppels en groenten en fruit in de vriezer. Mijn rundvlees-, aardappel-, gerst- en groentesoep zal nooit meer hetzelfde zijn, maar dat is het halve plezier.

De meeste soepen zijn snel te maken. Doe een beetje van dit, een beetje van dat in de slowcooker en kom over 8 uur terug. Een van de beste dingen van koud weer is de heerlijke geur van heerlijk eten op het fornuis of de oven.

ADVERTISEMENT

Ik heb een recept voor soep met kip en wilde rijst. Elke keer als ik zweer dat ik het verknald heb, is het zo goed dat ik altijd een kaart in mijn receptenboek laat met een beoordeling van 5 sterren. Ik kom in de verleiding om het over te slaan en alternatieven en snelkoppelingen te proberen, maar ik weet dat het eindproduct de moeite waard, dus ik zal het nooit doen.

Chili is altijd een klassieker. Ik ben een enorme chili-fan, maar laat chilipoeder en allerlei kwade chilipepers achterwege. , helemaal tevreden met het bakje uien.

Ik heb nooit de aantrekkingskracht begrepen van het eten van voedsel dat mijn ogen doet rennen, mijn neus doet rennen, mijn maag rommelt, en de slechte dingen die ik de volgende dag niet zou moeten zeggen. Als je het doorslikt, zijn er geen smaakpapillen in je keel of maag, dus je wilt van elke hap genieten. Als je verwoed water drinkt en je neus en ogen afveegt met een tissue, wordt de maaltijd aangenamer. Je kunt brandweerman-chili eten met 5 alarmen. Ik sla over.

Ik heb een paar in de winkel gekochte soepmixen geprobeerd en kan niet beslissen.Een ander smaakachtig hoofdbestanddeel was zout.

De compatibiliteit van zelfgebakken brood en zelfgemaakte soep is uitstekend. Ik heb de kunst van het bakken met gist nooit onder de knie gehad, maar tijdens het soepseizoen kan ik eerlijk ambachtelijk brood, karnemelkkoekjes, maisbrood en quickbreads maken. Een van mijn favorieten is het bierbroodje. Vorig jaar ontdekte ik Parmezaanse bierbrood. Het past ook uitstekend bij soepen en pastagerechten. Koolhydraten zijn troostmaaltijden en daar ga ik geen ruzie over maken.

Opmerkingen: [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.