Probeer het Padfoot Cupcake-recept

Als een vreselijke bakker nam ik de beslist logische beslissing om te proberen de Padfoot Cupcakes die onder het recept van Rosmerta staan ​​​​na te maken.Eén ding gegeven, ik heb de neiging om koken te vermijden, maar deze op Sirius Black geïnspireerde lekkernijen trokken mijn aandacht.

Ik worstelde een beetje, en ik denk dat het belangrijk is om de moeilijkheid en obscure delen van het recept op te merken, maar ik deed het zonder tranen te vergieten.Als gevolg daarvan moesten we lokale culinaire experts raadplegen over wanneer we de bovengenoemde elementen moesten toevoegen. Ze meldde dat ze ze vlak voor stap 6 moest mengen. Bovendien was het hakken van de chocoladerepen niet zo eenvoudig als ik had verwacht. Als je geen snijder bent, is het misschien verstandig om in plaats daarvan chocoladeschilfers te gebruiken.

Nadat de ingrediënten waren gemengd, was de rest relatief eenvoudig. Het duurde precies 20 minuten voordat de cupcakes gebakken waren, zoals de instructies voorspelden, maar ik kon er maar 21 maken in plaats van de 24 die het recept beloofde.

Nadat alle decoraties klaar waren, gingen we eindelijk het langverwachte proeverijfeest binnen. Ik ben geen doorgewinterde chef-kok, maar de cupcakes waren zo heerlijk. Bovendien voegde een hondenpootontwerp gemaakt van een verscheidenheid aan snoepjes een extra smaaklaag toe aan het verrassend leuke dessert.

Zelfs de culinaire mogelijkheden alleen al maken me nerveus, maar deze cupcakes bleken erg leuk om te maken, maar het is interessant dat het proces veel langer duurde dan verwacht. Het recept wordt geschat op ongeveer 45 minuten en ik had het geheel in meer dan 90 minuten klaar, maar dit kan simpelweg te wijten zijn aan mijn persoonlijke tekortkomingen als kok.De lange procedure was niet zonder beloning, omdat het de

jij Harry Potter Fans, of zelfs gewoon liefhebbers van cupcakes, bevelen deze gebakken goederen ten zeerste aan.

Wist je dat DreuzelNet voor 99% door vrijwilligers wordt gerund?Gebruik je maandelijkse toezegging van $5 om vrijwilligers financieel te helpen terwijl je in aanmerking komt voor exclusieve merchandise!
Steun ons op Patreon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *