Pindakaas-bananen-snackcakes voor elke gelegenheid

ADVERTISEMENT

Er zijn maar weinig dingen in mijn wereld die me meer vreugde schenken dan een plak cake. Vol potentieel om te worden In een poging om meer cake in mijn leven te brengen (en dus meer geluk), wendde ik me tot mijn nieuwe favorieten.

Een luchtige minicake die de schoonheid van de zoete en zoute combinatie volledig belichaamt. Bovendien verpakt het al mijn favoriete ingrediënten in één heerlijke hap. (Denk aan: bananenbrood, maar dan met meer volume.) Deze cake is licht genoeg om te serveren bij je koffie op maandagochtend, maar het is perfect voor een zoete late night snack terwijl je een Netflix-show inhaalt. heb mijn toestemming nodig om elke keer perfect te zijn en ervan te genieten wanneer je maar wilt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.