No-bake pompoentaartreep is het gemakkelijkste Thanksgiving-dessert

Er was Thanksgiving dat ik duidelijk overdreef. Het is de grootste maaltijddag van het jaar en ik ben altijd de aangewezen chef-kok. Ik weet dat ik niet de enige ben die de feestdagen tegemoet gaat met hoge verwachtingen en gezonde ambities. Met meer ervaring ben ik nu een expert in pre- het controleren van zoveel mogelijk taken van mijn Thanksgiving-to-do-lijst.Mijn geheim? Delegatie. En wat ik altijd doorgeef zijn deze no-bake pompoentaartrepen.

Natuurlijk serveren we altijd klassieke pompoentaart met appel-, pecan- en soms chocoladetaart. Maar als je een zwerffamilie hebt die een baan nodig heeft, zijn deze pompoentaartrepen perfect.

En… de waarheid is, ik ben niet de grootste fan van pompoentaart. Ik weet dat het controversieel is, maar ik ben blij dat iemand anders de leiding heeft over het brengen van pompoenen naar feestjes. Het kan niet eenvoudiger. Je kunt het de avond ervoor of vroeg in de ochtend maken.Het beste is echter dat het niet bakt, dus je hoeft geen ovenruimte te rantsoeneren of legpuzzels te maken om alles in elkaar te passen. bakken mengsel.

Geheimen van no-bake desserts

Als je ooit mijn Lemon Cardamom Bar hebt gemaakt, dan ken je de magie van no-bake desserts. Je kunt een taartachtige vulling maken. een snijdbaar dessert. Om het snijden te vergemakkelijken, leg ik ze graag een nacht in de koelkast en vries ze dan ongeveer een uur in voordat ik de repen serveer om strakke lijnen te garanderen.

Als je net als ik bent en niet van pompoentaart houdt, hebben deze de gekruide pompoensmaak zonder de soms gelatineuze textuur van pompoentaart.Deze pompoentaartrepen behouden alle traditionele smaken in een nog heerlijkere vorm.

Hoe maak je pompoenboter?

Een ding dat van tevoren moet worden gemaakt, is de pompoenboter. Pompoenpuree bevat, net als andere groenten en fruit, veel water, dus overtollig water moet worden verwijderd om te voorkomen dat deze repen uit elkaar vallen.Het punt is om het te maken zonder toevoeging van materialen. Je kunt pompoenboter uit de winkel gebruiken, maar het is ook heel gemakkelijk om van tevoren te maken en in de koelkast te bewaren. Ook kun je de kruiden naar wens aanpassen. Voor mij betekent dit obscene hoeveelheden kaneel en gember.

Om pompoenboter te maken, heb je alleen pompoen uit blik, kruiden, een snufje suiker en een scheutje appelciderazijn nodig. Houd de pompoen in de gaten terwijl hij kookt en roer vaak om te voorkomen dat hij aan de bodem blijft plakken. Als je klaar bent met eten, heb je een rijke spread die net zo lekker is op toast, wafels of yoghurt.

Tips voor het maken van een smaakvolle pompoentaartreep

Telkens wanneer ik recepten met meerdere lagen maak, concentreer ik me erop om elk onderdeel zoveel mogelijk onafhankelijke smaak te geven. Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het maken van deze pompoentaartrepen.

Het gebruik van bruine boter voor de korst is een gemakkelijke manier om een ​​nootachtige, karamelsmaak te creëren. Voeg ook zout toe. Er gaat niets boven een zoute bruine boterkoek. Hetzelfde geldt voor deze korst. Als je de boter wilt overslaan, kun je in plaats daarvan kokosolie gebruiken.

Gebruik verse kruiden voor pompoenvulling. Pompoenboter helpt om alle smaken te concentreren, en versgemalen kaneel, kruidnagel en nootmuskaat voegen warmte en diepte toe aan de vulling. Een snufje zout helpt ook alle smaken te zingen.

Bestrooi voor de slagroomtopping met poedersuiker, voeg een scheutje vanille of vanillebonenpasta toe en voeg een snufje zout en pompoentaartkruiden toe om de smaak af te ronden.

Geloof me, dit recept maak je het hele jaar door.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *