Ninja CREAMi Frozen Treat Maker Review 2022

Deze producten selecteren wij onafhankelijk. We kunnen een commissie verdienen wanneer u iets koopt via een van onze links. Alle prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Ik ben altijd al een zoetekauw geweest en ik weet zeker dat mijn familie dat ook heeft. Ik heb niet veel zoete lekkernijen in huis, maar meestal heb ik er altijd minstens één in mijn koelkast, voorraadkast of vriezer. Mijn favoriete traktatie is meestal koud ijs, en hoe meer toppings, hoe beter – vooral als het pindakaas, chocolade of karamel is. Het kan dan behoorlijk duur worden, en het is niet de handigste optie als je het uit de huis. Het is een elektrische maker, maar je moet net zo lang wachten om steenzout toe te voegen en te roeren alsof je het zelf met de hand zou aandraaien.

Een compleet Ninja CREAMi-pakket bevat een apparaat, een buitenkom voor verwerking en 4 pinten voor elk bevroren voedsel dat je wilt maken. Ik tilde CREAMi rechtstreeks uit de doos en in zijn nieuwe huis op het aanrecht. Ik hoefde maar een paar vellen inpakpapier weg te gooien voordat ik doorhad hoe de machine werkte, en gelukkig kwam er een handleiding en een receptenboek bij.Je kunt desserts maken!(Het beste van alles is dat je geen steenzout nodig hebt.) ) Ninja CREAMi kan ijs, sorbet, gelato, granita, milkshakes, smoothie-kommen en vele andere diepvriesproducten maken. Het recept is ongelooflijk eenvoudig en als je het geduld hebt om 24 uur te wachten voordat het mengsel is uitgehard, heb je het moeilijkste deel van het maken van CREAMi al onder de knie. Na mijn volgende boodschappentrip probeerde ik een paar smaken ijs (kaneelbroodje en fruitige granen) voordat ik door mijn voorraadkast en koelkast ging om te zien of er iets was dat ik kon opkloppen. ,was!

100% vruchtensap, suiker en water zijn alles wat je nodig hebt om sorbet te maken met Ninja CREAMi. Ik maakte 2 pinten citroensorbet en volgde hetzelfde recept met ananassap om 2 pinten met fruitsmaak te maken. De vloeibare mengsels werden in de vriezer geplaatst en na een hele dag te hebben gewacht om ze te bevriezen, kon ik er eindelijk een kiezen en deze tot een romige sorbet verwerken. Ik plaatste hem in de buitenste kom van de , draaide hem om te vergrendelen, draaide op de machine en drukte op de “sorbet”-knop.dit is Dat Gemakkelijk! Gebruik creamerizer-paddles om suikerwater met citroensmaak in 90 seconden tot een heerlijk zachte sorbet te breken. De machine is een beetje luidruchtig, maar ik wist dat het een doel had, dus het stoorde me niet. Toen ik klaar was met het maken van de sorbet, ontgrendelde ik hem en was klaar voor het resultaat. Als het mengsel de eerste ronde niet romig genoeg is, zit er een respin-knop op het apparaat zodat je het opnieuw kunt gebruiken. Maar mijn sorbet kwam er perfect uit, dus ik had het niet nodig. Als test heb ik de helft van de pint leeggedronken en de resterende sorbet terug in de vriezer gelegd, ik was aangenaam verrast dat ik het kon opscheppen en later kon opeten.

Toen ik met sorbet werkte, begon ik een paar dagen later met het maken van ijs. Het proces is bijna identiek. Volg het recept, laad het in de machine en druk op de “ijs”-knop. Een van de belangrijkste verschillen was dat ik de respin-knop eigenlijk moest gebruiken voor het kaneelbroodjesijs. De eerste churn kwam er kruimelig uit, dus er was nog een cyclus nodig voor een gladdere, romigere melange. Ik moest de “Mix-In”-knop gebruiken toen ik fruitig ontbijtgranenijs maakte. Dit is de knop die wordt gebruikt voor complexere ijsrecepten met ingrediënten zoals bevroren fruit, chocolade, snoep, noten en ontbijtgranen. , meer. Vers fruit, sauzen en spreads mogen niet goed gemengd worden, omdat ze het dessert verwateren. (In plaats daarvan zijn er toppings van chocolade en karamel.) Als je geen grote fan bent van zuivel of een lage tolerantie hebt, zijn er ook tal van zuivelvrije opties en alternatieven.

Tot nu toe heb ik meer succes gehad met sorbets dan met ijs, maar ik kijk er naar uit om meer recepten en desserts te proberen. Ik ben aan het brainstormen welke traktaties ik voor de feestdagen kan maken. Het is zo gemakkelijk om kant-en-klare mengsels in te bewaren de vriezer waar ik vaak meerdere pinten tegelijk invries. Als hij klaar is, pak hem dan gewoon op, laad hem in de Ninja CREAMi en geniet binnen 5 minuten.Naast de waterkoker en airfryer is de Ninja CREAMi mijn meest gebruikte kookgerei . Als iemand die een supermarkt voor alleen ijs heeft gemaakt, heeft het me veel gas en geld bespaard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *