Muffin Mood Ring: Traktaties op ontwerp

dacht ik bij mezelf toen ik vroeg in de proef mijn eerste batch bakte. Toen ik de vier of vijf uur aan bewijzen hoorde die door het ministerie van Justitie waren gepresenteerd, moest het pittig genoeg zijn om me op te vrolijken.

ik hou van kaneel Ik ben dol op rozijnen. Maar ik heb nog nooit een muffin met kaneelrozijnen gehad. Dus kan ik dit recept een paar weken aanbevelen als je weet dat je veel dingen te doen hebt? Als je niet bang bent om te leven, raad ik je ten zeerste aan om de hoeveelheid kaneel te verdubbelen. Week de rozijnen ook een nacht in sinaasappelsap of cognac. Als je de typische rozijnen beu bent, probeer dan de gouden rozijnen. ze zijn milder.

Toen het proces verschoof naar de positie van Rhodes, besloot ik dat er een andere versnelling nodig was.

Dit is een spel met hoge inzetten van weinig slaap, veel cafeïne en lange uren live bloggen. Het is tijd om de grote kanonnen tevoorschijn te halen.

chocola.

En niet alleen chocolade. Maar ook frambozen.

Het leuke van recepten die om chocoladeschilfers vragen, is dat het helemaal aan jou is hoe je de afmetingen en stijl van de chocolade interpreteert.

Een hoogwaardige chocoladebakreep van Guittard of een grove snede chocoladewafels is eigenlijk perfect voor dit recept.

Deze aanbevelingen voor muffins zijn afkomstig van King Arthur. Ik heb vooral genoten van de crumble.

Dit volgende baksel werd gedaan op verzoek van een hogere macht. De kracht van bruine suiker.

Hatelijke menigte die meer video’s heeft gezien, erkend als bewijs van waar ik werkte, vrienden maakte en veel belangrijke levenservaringen opdeed en ervan overtuigd is dat hun wil meer waard is. Meer dan 81 miljoen andere mensen die het er niet mee eens waren, ik moest terugkeren naar iets dat troost had mijn jeugd omdat ik me ervoor schaamde.

Dit vroeg om een ​​muffin met ananas op zijn kop.

Ik was eigenlijk nooit een grote fan van omgekeerde ananascake.

Maar er is iets met het idee van knapperige bruine suiker en een goedkoop kersje erop dat me inspireerde om voor het eerst in meer dan 20 jaar de enige rijstveld te maken die ik ver van 6 januari kon verplaatsen.

In mijn zoektocht naar snelle en makkelijke recepten wacht Taste of Home al jaren op mij. Deze versie is geweldig.

Dit heeft niets te maken met mijn muffins, ik heb een vraag, maar het is schattig.

Eindelijk is hier mijn recept voor gebakken muffins. Er komt weer een lange week aan en de beraadslagingen beginnen aan de horizon te verschijnen. Het voelde zeker goed om iets klassieks te bakken.

Een klassieke Amerikaanse favoriet, de klassieke bosbessenmuffin.

“” een paar keer met een lepel rond de kom om een ​​stroperig, fruitig mengsel te krijgen.

Nou, zodra de juryleden beginnen te beraadslagen, lijkt het erop dat de beraadslagingen na de vakantie zullen beginnen, dus het is misschien tijd om alles uit de kast te halen. Ik kan me niet voorstellen dat het recept van Betty Crocker fout gaat, maar ik voel me ook aangetrokken tot dit recept van Food & Wine vanwege de walnotencrumble.

Vrolijke Thanksgiving!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *