Mijn favoriete eenvoudige bagelrecept met 5 ingrediënten – The Cavalier Daily

Zoals veel studenten zet ik bagels in de zesde voedselgroep. Of het nu een vers gemaakte bagel is bij Bodo’s Bagels of een pompoen-bagel uit het broodpad bij Trader Joe’s, ik eet er waarschijnlijk elke dag een. Ik zweer erbij, maar ik hou ervan om uit te breiden met bagelsmaken, spreads en toppings.

Kwam ik laatst tegen online recept Ik raakte geïnteresseerd in zelfgemaakte bagels omdat we in een door bagel geobsedeerd tijdperk leven. In tegenstelling tot veel meer authentieke bagelrecepten, vereist dit recept slechts vijf ingrediënten, exclusief toppings. Nadat ik me de eenvoud van zowel de ingrediënten als de bereiding ervan realiseerde, wist ik dat ik het eens moest proberen.

Dit recept schetst in feite de stappen om een ​​blanco canvas voor een bagel te bereiden, omdat de opties voor toppings eindeloos zijn.Persoonlijk heb ik besloten om de French Toast Bagel te draaien door hem te bestrooien met kaneelsuiker en te mengen met ahornsiroop en vanille-extract .

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Bak tijd: 25 minuten

afkoelen: 15 minuten

Portie: 4 bagels

materiaal:

 • 1 kopje bloem voor alle doeleinden
 • 2 theelepels bakpoeder
 • 3/4 theelepel koosjer zout
 • 1 kopje vetvrije Griekse yoghurt
 • 1 losgeklopt ei
 • Optioneel: ahornsiroop, vanille, kaneel en suiker mengsel (verhouding 1:4), sesamzaadjes, alle smaakmakers.

richting:

 1. Verwarm de oven voor op 375 graden. Bekleed een bakplaat met perkament en spuit het perkament in met bakolie met antiaanbaklaag.
 2. Meng in een middelgrote kom bloem, bakpoeder en zout.
 3. Voeg in dezelfde kom Griekse yoghurt en andere vloeibare smaakstoffen toe. Ik heb 1 eetlepel ahornsiroop en 1 theelepel vanille-extract gemengd.
 4. Bestuif een plat oppervlak met bloem, haal het deeg uit de kom en leg het neer.
 5. Kneed het deeg glad en verdeel het in 4 gelijke delen. Rol elk deel in een touw van ongeveer 3/4 inch dik en verbind de uiteinden van elk touw om een ​​bagelvorm te vormen.
 6. Bestrooi de boven- en onderkant van elke bagel met je favoriete kruiden – ik koos kaneelsuiker voor deze wentelteefjes bagel – en bestrijk de bovenkant van de bagel met een ei.
 7. Leg de bagels op een bakplaat en bak 25 minuten. Nadat ze uit de oven zijn gehaald, laat je de bagels 15 minuten afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Tijdens het bereiden van de bagels steeg mijn verwachting bij elke stap van het proces, en het resulterende product stelde niet teleur. , wat de knapperige textuur aan de buitenkant verbetert. Bovendien zorgen kaneelsuikertoppings, vanille en ahornsiroop voor de perfecte zoetheid.

Na het bereiden van deze French Toast Bagels, ben ik opgewonden om mijn volgende batch te maken. Alles behalve de Bagel Sesam KruidenmixIk ga ook kaneel-rozijnen bagels maken door kaneel en rozijnen door het deeg te mengen.

Als je op zoek bent naar een ontspannende avondactiviteit, raad ik je ten zeerste aan om de nacht door te brengen met het bakken van bagels en te genieten van de vruchten van je ochtendarbeid. , perfect voor alle studenten die van bagels houden. Simpel gezegd, deze zelfgemaakte bagels zijn heerlijk, goedkoop en brengen echt een vleugje bodosmaak in je keuken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *