McClellan: probeer dit eenvoudige cakerecept | Barbara McClellan

De laatste keer dat ik wiskunde volgde, was in mijn tweede jaar op Tyler High School. De onderwijsgemeenschap begreep destijds niet het belang van wiskunde en natuurwetenschappen voor bijna alle studenten, niet alleen voor slimme jongens.

Ik slaagde voor geometrie omdat mijn moeder een geweldige kok was en een geweldige cake maakte met gehakte pecannoten en geometrische vormen. jaren van Onderwijs). Maar gaandeweg leerde ik optellen en aftrekken.

Toen ik een artikel over mij las in het tijdschrift ETX View (ik was erg blij dat ik werd gevraagd om er deel van uit te maken), schrok ik een beetje toen ik las dat ik in 1939 geboren ben. ontvangen (heel waar – 12 april). ) maar was 89 (niet exact, maar kan nog 6 jaar of zo zijn). Ik had het ook mis dat ik in 1967 afstudeerde aan het Baylor College, maar in 1961.

Er was nog een artikel dat onleesbaar was in de vertaling (het was een telefonisch interview). Haar eerste echtgenoot, die jong stierf aan een hartaanval, was een bouwer, geen leraar. Hij had de reputatie een geweldige bouwer te zijn die heel bijzonder was over zijn vakmanschap en ik wil dat je dat weet. Een van mijn grote vreugden was om langs het huis te rijden dat hij samen met Tyler in Longview had gebouwd. Dat is het. Ik weet nog dat ik trots was op zijn werk.

Mijn huidige echtgenoot, Joe McClellan, is een gepensioneerde leraar die meer dan 30 jaar les gaf in middelbare schoolkoren. Wij drieën, Ken (Richardson), Joe en ik zijn allemaal samen opgegroeid in Tyler. Er zitten nog een paar kleine deukjes in het artikel, maar het is waarschijnlijk allemaal mijn schuld dat ik te snel praat.

Welnu, de gegeven recepten zijn correct en behoren echt tot mijn favorieten.

We zijn vorige week naar een ander kerkfeest geweest. Je krijgt wat lekkers van een diner in de St. Michael’s All Angels Episcopal Church, waar mijn zoon, Jeff Richardson, muzikaal leider is.Hoe je aan de functie bent gekomen, is een verhaal op zich, maar dat is voor een andere keer.

Ik weet dat er veel mensen in Longview zijn die recepten hebben die mij dierbaar zijn en waar ik altijd op kan rekenen voor resultaten. We vertellen je dat dit de bron is van veel van onze favoriete recepten. Carolyn heeft vorige week twee dingen mee naar huis genomen. Ik kan er vandaag maar één delen.

de aardbevingscake van carolyn

1 Duitse chocoladetaart of Zwitserse chocolademix (Carolyn gebruikt Duncan Hines)

Bereid de cake voor en volg de aanwijzingen op de doos, behalve dat je water vervangt door melk.

Verspreid 1 kopje gehakte walnoten in een ingevette of bespoten pan van 9 bij 13 inch. Verdeel het voorbereide beslag.

Meng in een andere kom:

1 klontje zachte boter

8 ons verzachte roomkaas

1 theelepel vanille

1 pakje poedersuiker

Meng goed op medium met een elektrische mixer. Laat een lepel tegelijk op het deeg vallen. Roer het deeg een beetje. Bak op 350 graden gedurende ongeveer 40-42 minuten. Voel het om te zien of het stevig is. Laat volledig afkoelen en garneer met een koele zweep en geraspte Hershey’s chocolade. Koel af voor het serveren. Serveert 12-16 personen.

– Barbara Richardson McClellan is een oude voedselcolumnist. E-mail [email protected] of neem contact op met Longview News-Journal, PO Box 1792, Longview, TX 75606.

Leave a Comment

Your email address will not be published.