Mark Gatiss: ‘Ik ben vreselijk bang om mijn manchet voor altijd te verliezen’ | | Mark Gatiss

Ik ben van plan u teleur te stellen met mijn vreselijk proletarische smaak. Als ik ‘s ochtends zou worden opgehangen, wat heel goed mogelijk is, zou ik bonen op toast eten. Ik ben er dol op en eet het heel regelmatig op zondag. Ik heb door de jaren heen geprobeerd avontuurlijker te zijn, maar in wezen ben ik proletarische arbeidersklasse vuiligheid en sommigen van hen Het is erg moeilijk uit te roeien.

Ik was 15 jaar vegetariër en stopte rond 2000. Een jaar later liga van herennl Het was mijn eerste optreden op tv. Het is behoorlijk goed geworden voor vegetariërs, maar ik herinner me dat ik ergens in SoHo zat en naar dit menu keek en er waren drie dingen die ik kon eten. !” Dacht ik. Dus ik had de kip en het was ongelooflijk flauw. De volgende dag had ik een broodje spek en alles was goed.

Ik ben een hopeloze kok. Vreselijk. Ik kan een hele goede chili maken en ik maak graag tajines van lamsvlees met abrikozen. Je kunt de meest exotische ingrediënten ter wereld gebruiken om ze flauw te maken.

Ik vrees echt dat we onze handboeien voor altijd zullen missen. Het is dus een café, geen café. Dit is een campagne die ik wil dat je start. Ik was een paar weken geleden in de stad voor een conferentie en het was een beetje vroeg, dus ik kon absoluut geen andere plek vinden dan Pret, en dat betekent een plek waar we chips en thee dronken.

Het leger marcheert op zijn buik, Dat geldt ook voor filmploegen. Ik heb het veel gezien. Ze houden niet van catering, dus je kunt een rebelse filmploeg krijgen. Als je ze kwijtraakt, is er iets heel erg mis. Toen ik midden in een hittegolf ergens toezicht op hield, stuurde ik iemand om zoveel ijslolly’s te halen als ik in deze zeldzame omgeving kon vinden. Oh mijn god, wat een verschil in ieders stemming!

Ik herinner me duidelijk dat ik de steak tartaar bestelde. en vraag om het goed te doen. Omdat ik het niet begreep. Het was een woord dat ik hoorde in een James Bond-film of zoiets.

ga terug naar je roots, Ik ben een hele snelle eter. En dat is het probleem. Je moet bewust vertragen. Ik denk dat het komt omdat we als kind allemaal zo snel aten. Maar zelfs als ik van mijn maaltijd geniet, werpt het een interessante schaduw.

een van de meest interessante ervaringen in mijn leven Het gebeurde vele jaren geleden toen mijn partner en ik naar Parijs gingen. We verbleven in de George V en duwden de boot echt naar buiten en rommelden rond besloten om te eten in het restaurant van het hotel. Service was verstikkend goed als er een stuk of 13 mensen zijn die je naar je tafel wijzen. Er was toch niet veel eten, dus toen we uiteindelijk wegliepen, en ik denk dat we dat deden, sloegen we snel de hoek om en aten we een omelet omdat we honger hadden! En deze kleine maaltijden waren £ 500 per stuk. Wow, dat was een les, een les.

mijn favoriet

eten
Over het algemeen is Italiaans eten mijn favoriet. Ik ben een grote fan van allerlei soorten pastagerechten, en er is iets aan de eenvoud van de mediterrane keuken dat echt al mijn dozen vult.

drinken
Gekoelde Sauvignon Blanc. Op een echte dag denk ik niet dat zoiets bestaat.

plaats om te eten
Katsuya in Los Angeles. Ze maken pittige tonijn, die is het lekkerst.Ik weet hoe je je voelt als je chocolade eet, maar je wilt het echt niet doorslikken en in je mond houden? Zoiets.

eten te maken
Ik maak erg goede paprika’s en geniet van het proces.Het volgen van een recept zou voor niemand moeilijk moeten zijn, maar ik schijn het nooit te doen. Als het avondeten van jou afhangt, is dit niet het moment om risico’s te nemen.

Mark Gatiss zal de hoofdrol spelen als Larry Grayson in Nolly, dat in februari op ITVX wordt uitgezonden. Hij regisseert The Unfriend in het Londense Criterion Theatre en vanaf volgende maand The Way Old Friends Do in het Birmingham Repertoire. Vanaf april speelt hij de hoofdrol als John Gielgud in The Motive and the Cue in het National Theatre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *