Mangotaart zonder bakken is een geweldige manier om de zomer af te sluiten

ADVERTISEMENT

Deze producten selecteren wij onafhankelijk. We kunnen een commissie verdienen wanneer u iets koopt via een van onze links. Alle prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Ik weet dat taarten bakken in de zomer geen gek idee is. Heerlijke perziken, perfect rijpe bessen en heerlijke groenten zoals zomerpompoen en courgette schreeuwen het uit.”Bak me in de korst!’ Ik vermijd alle recepten waarbij de oven in de zomer aan moet staan, dus dat maakt voor mij niet uit. Het kan gewoon zijn dat mijn kleine appartementskeuken in Brooklyn geen airconditioning heeft, maar dat betekent niet dat ik een hekel heb aan taart!

Dus toen ik de No-Bake Mango Pie van Ivanna Lopez Guajardo tegenkwam, was ik meteen enthousiast om het te proberen. Het was een grote hit voor mij en het beste was dat er geen oven voor nodig was! Het recept zag er zo makkelijk uit en ik kon niet wachten om het te proberen.

Hoe maak je een niet-gebakken mangotaart?

Dit is technisch gezien een zomerse mangotaart, dus het is belangrijk op te merken dat de mango-selectie kan variëren als je dit in een maand buiten het seizoen maakt.Het gebruikt mango gepureerd met andere ingrediënten om een ​​gladde, zijdezachte en romige taart te maken . U wilt Tommy Atkins-mango’s, de meest populaire hier in de VS, maar het hoogseizoen is van maart tot half juli. Degenen die echter van een boterachtige textuur houden, kunnen ataulfo-mango’s vinden en gebruiken. Houd er rekening mee dat Ataulfo-mango’s wat kleiner zijn, dus je kunt ongeveer de helft van de hoeveelheid fruit oogsten als een Tommy Atkins-mango (voor de context, 6 Tommy Atkins-mango’s staat gelijk aan ongeveer 12 Ataulfo-mango’s).

ADVERTISEMENT

Het recept zelf is heel eenvoudig. Begin met een in de winkel gekochte crackerkorst uit Graham. Pak vervolgens een blender en pureer de mango, gezoete gecondenseerde melk, roomkaas en gehydrateerd gelatinepoeder. Eenmaal glad, giet het in de korst en zet het 12 uur in de koelkast. Garneer de taart met gesneden mango, opgeklopte topping en een vleugje munt. Een zorgeloze zomertaart.

Eerlijke gedachten over No-Bake Mango Pie

ik absoluut hield van De eenvoud van dit recept. Ik gebruikte de OXO mangosplitter, dus het was heel gemakkelijk om het fruit na het schillen uit de pit te halen. De toevoeging van gelatine was precies de juiste hoeveelheid om deze taart de stevigheid te geven die hij nodig had om te snijden en te serveren en dat proef je.

Dat gezegd hebbende, is er één belangrijk ding dat dit naar mijn smaak zou veranderen. Ik hield echt van de romigheid en de subtiele scherpte van de roomkaas, maar vond dat ik iets meer kon gebruiken in dit recept. Ching Snijd door gladheid. Door het sap en de schil van een limoen toe te voegen, is dit absoluut perfect, maar dat heeft mijn voorkeur.

3 tips voor het maken van no-bake mangotaart

Leave a Comment

Your email address will not be published.