Laura Prepon zegt dat dit plantaardige eiwit haar go-to is voor snelle en gemakkelijke gezinsmaaltijden

Foto van Laura Prepon

Getty Images

Als actrice, auteur, bedrijfseigenaar en fulltime moeder heeft Laura Prepon het drukker dan ooit.misschien ken je haar Oranje is het nieuwe zwart Wanneer Die show uit de jaren 70 (Kan niet wachten op de Netflix-reboot!) Prepon is ook het gezicht van haar innovatieve keukengerei, PrepOn Kitchen. Ook plaats ik regelmatig kookdemonstraties op mijn YouTube-kanaal.

We waren vooral enthousiast om met Prepon te gaan zitten via onze recente sponsoring met Vitalite en meer te leren over haar technieken en filosofie voor het bereiden van maaltijden.Lees haar definitie van wat het betekent om goed te eten.

Verwant: De nummer één tip om je maaltijdsalades vers te houden, volgens Dr. Kanchan Koya.

eet goed: Wat is je favoriete maaltijd op een doordeweekse avond als je een snel diner nodig hebt waar het hele gezin dol op is?

Voorbereiding: Bereid veel basisingrediënten van tevoren voor. Ik heb altijd kip, rijst of een soort graan en groenten in mijn koelkast zodat ik snel iets in elkaar kan zetten.Als dat er is, eet ik soms vlees. Varieert afhankelijk van het seizoen en het aanbod op de boerenmarkt. Voor de winter heb ik veel zwaardere ingrediënten zoals pompoen en eiwitten, maar in de zomer ben ik meer plantaardig. Onlangs kwam ik erachter dat het voor mijn dochter niet gemakkelijk is om zuivelgevoelig te zijn en geen kaas te gebruiken in het dieet van haar peuter.

eet goed: Wat is je favoriete bron van plantaardig eiwit en hoe bereid je het voor?

Voorbereiding: kikkererwten. Kikkererwten zijn echt een geweldig basiscentrum voor een dieet als we een meer plantaardig dieet volgen. Je kunt er spreads van maken, je kunt ze heel eten, je kunt ze pureren en mixen voor textuur.Als ik niet aan het eten ben, mix ik graag groenten en granen tot iets hartigs en smelt ik de kaas.

Verwant: 20 gezonde en heerlijke veganistische kikkererwtenrecepten

eet goed: Wat is je favoriete keukenapparaat of gereedschap dat je elke dag gebruikt?

Voorbereiding: Het is moeilijk te zeggen, want mijn favoriete dingen zijn degene die ik heb gemaakt, en net als de 4-delige gereedschapsset en het Santoku-mes, zijn ze mijn nietjes. Ik geef de voorkeur aan het Santoku-mes, maar ik heb het gevoel dat het veelzijdiger is dan een standaard koksmes. Ik heb de snijplank ontworpen met een arm die de zak op zijn plaats houdt, zodat alle restjes er in een mum van tijd af kunnen worden geschraapt, waardoor het supergemakkelijk is om te bereiden, hoop ik. Over het algemeen denk ik dat het hebben van een echt goede snijplank voor alle doeleinden, brede messen en herbruikbare glazen containers een goede plek is om in je keuken te beginnen.

eet goed: Wat betekent goed eten voor jou?

Voorbereiding: Ik ben een werkende moeder, dus ik bereid me zoveel mogelijk van tevoren voor. Als je iets te eten nodig hebt, heb je iets binnen handbereik nodig, zodat je binnen enkele minuten heerlijke, zelfgemaakte maaltijden kunt maken. Het belangrijkste is om snel lekker, zelfgemaakt eten op tafel te zetten, zodat je meer tijd met je gezin kunt doorbrengen.Ik heb mijn moeder nooit ontmoet omdat ze een fijnproever was en altijd bij het fornuis stond. Ze heeft al dit eten voor me gemaakt, maar ik kan me niet herinneren dat ik deze ongelooflijke maaltijd met haar heb doorgebracht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *