Kylie Perotti’s Cosy Cooking roept dit seizoen onze namen

Het frisse weer vraagt ​​om meer comfort food. En in de eigen keuken van Baltimore maakt een duizendpoot kookboekauteur weelderige soepen, stoofschotels, noedelschalen en stevige pastagerechten.

Terwijl je door Kylie Perotti’s Instagram-feed bladert, @triedandtrue recept, dat is alles wat nodig is om hongerpijn op te wekken.auteur, fotograaf, en foodblogger Bekijk haar ‘gemakkelijk en elegant’ recept al twee boekenen haar derde– met een verzameling veganistische gerechten met vijf ingrediënten – staat gepland voor volgend jaar.

We hebben onlangs Perotti ontmoet en leerden over haar roots, haar kookfilosofie en haar nieuwe boek, Kookboek met 5 plantaardige ingrediënten: snelle, smaakvolle recepten die veganistisch zijn gemaakt. Bovendien deelt ze twee recepten die je ziel zeker zullen verwarmen aan het einde van een kille dag.

Kom je uit Baltimore?
Ik kom uit Pennsylvania. Ik verhuisde in 2013 naar Baltimore en in 2015 verhuisde ik met mijn toenmalige vriend en nu man naar New York City, waar ik tot 2018 verbleef. Dus we hebben wat rondgezworven.

Waarom ben je een foodblog begonnen?
Ik weet eerlijk gezegd niet precies hoe het is gebeurd. Het voelde organisch. Ik wilde beter worden in voedselfotografie, dus maakte ik foto’s van wat ik maakte. En de foto’s waren verschrikkelijk. Dus begon ik deze blog met het idee om recepten van andere sites te testen en te scoren. Ik wilde ze gewoon maken en foodfotografie oefenen. Het ging door als twee recepten en ik verveelde me ermee, dus begon ik mijn eigen recepten te schrijven.

Maak je ook foto’s van boeken?
Alles op mijn site, alles op mijn Instagram, het zijn allemaal mijn foto’s. Ze hebben het onderdeel niet.

Wat is je kookgeschiedenis?
Ik heb geen. Ik ben autodidact. Ik ben opgegroeid met koken. Niemand in mijn familie is opgeleid. dat is wat we willen doen.

Het concept van het derde boek is om veganistische recepten te maken met slechts vijf ingrediënten. Hoe is dat idee ontstaan?
Op de middelbare school was ik ongeveer anderhalf jaar veganist. Ik schreef een kookboek en de uitgever kwam terug en zei: “Waarom maak je geen veganistisch kookboek?” En ik deed het. Ik dacht dat het een leuke uitdaging zou zijn omdat ik het wilde proberen. En ik heb ontdekt dat ik het eigenlijk heel leuk vind om veganistische recepten te maken en vleesvrije gerechten te koken.

Het was een moeilijk boek om te schrijven. Water, zout en peper zijn te veel om te tellen, dus ik moest uitzoeken waaruit de vijf ingrediënten bestonden.Anders zijn er recepten die er zijn. Ik denk dat het proces alleen maar aan het nadenken was over wat ik in het verleden had gemaakt en hoe ik de ingrediënten kon terugbrengen tot 5 zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het gerecht. Maar ik heb niet te veel ingrediënten, dus ik dacht dat ik iets kon doen veganistisch.

Zou je na het schrijven van dit boek mensen willen aanmoedigen om plantaardig koken te proberen?
Ik denk het wel. Van wat ik heb gelezen, is het beter voor het milieu en beter voor je gezondheid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *