Kos Diabetes Group: op Snickers geïnspireerde mini-cheesecakes, iemand?

Ik beloof dat het echt zo goed smaakt als het eruit ziet, en alle ~7g totale koolhydraten

Welkom bij de Kos diabetesgroep van deze week! Om de een of andere reden heb ik hier sinds juli geen dagboek meer bijgehouden, en ik ben vooral blij om terug te zijn en mijn liefde voor keto-vriendelijk, koolhydraatarm koken met je te delen!Het plan was om een ​​keto-batch te maken van mijn favoriete trick or traktatie (eerlijk gezegd mijn favoriete eten aller tijden) … pindakaasbekers. Maar dat komt omdat het in wezen hetzelfde is als de nep-pindakaas-eieren die we in april deelden.

Wat was je tweede favoriete snack die je uit je Halloween-voorraad sloop toen je kinderen klein waren? Oh ja… Snickers-repen!!! Ik kon geen recepten vinden, maar ik kwam recepten tegen voor schattige kleine snoepjes die ik heb nog niet gemaakt. Snickers-stijl mini no-bake cheesecakeEn als een bonus, als het op zichzelf is gemaakt, heeft het een ingrediënt dat elke diabeet in zijn repertoire nodig heeft … eigenlijk heerlijke low carb karamelsaus. Er zijn stappen, maar het is heel eenvoudig! Klaar om te beginnen? Volg mij…

Het recept is van mijn go-to-source voor keto-recepten die gegarandeerd werken. carolyn ketchum De hele dag droom ik over eten. Ik weet dat het klinkt als een gebroken record, maar als je serieus koolhydraatarm wilt eten zonder je een beetje beroofd te voelen, is deze site je eerste keuze om een ​​bladwijzer te maken en te zoeken. Ik kan niet genoeg benadrukken om niet meteen naar de stappen te gaan door het lezen van al haar originele receptberichten KETO MINI “SNICKERS” CHEESECAKE voordat ik mijn ervaring lees met het maken ervan. Er zijn veel details die ervoor zorgen dat de resultaten geweldig zullen zijn en als de auteur van het recept zou haar site hier verkeer voor moeten krijgen !

Dingen die je moet weten voordat je begint: Elk deel kost wat tijd, maar je hebt minstens 6 uur nodig om dit voor te bereiden. Een waarschuwing vooraf betekent dat je niet teleurgesteld zult zijn als je dit niet in een uur kunt bouwen. 6 cupcakevormpjes (siliconen of perkamentpapier, ik heb siliconen gebruikt; op basis van de grootte van de vorm zou je er waarschijnlijk 7 uit dit recept kunnen halen) en individuele desserts. Je hebt een standaard muffinvormpje nodig om het in te verwerken. ruimte in de vriezer voor het opdienen.

Het dessert bestaat uit vier delen: korst, vulling, karamel-pinda-topping en chocolademotregen.

korst

Korst.jpeg
Ik duwde het er vrij voorzichtig net genoeg in om een ​​stevige schijf te vormen die eruit zou kunnen springen als dat nodig was (ja, ik heb het geprobeerd 🙂 )

1/3 kopje amandelmeel (of andere noten- of zaadmeel!)

2 eetlepels zoetstof in poedervorm (ik gebruikte de op erythritol gebaseerde zoetstof, maar ik denk dat elke niet-vloeibare soort zou werken)

1,5 el cacaopoeder

1/8 theelepel zout

1,5 eetlepels gesmolten boter

Meng droge ingrediënten en maak klontjes los. Voeg gesmolten boter toe en mix tot gecombineerd. Verdeel over 6 muffinvormpjes en stop ze in de bodem. Bewaar het voor de volgende stap.

vulling

vullen.jpeg
Ik had deze vulling in een schoon glas kunnen doen en het zo kunnen opeten!!

6 ons verzachte roomkaas

2 eetlepels pindakaas

6 eetlepels zoetstof in poedervorm (ik gebruik een mengsel van op erythritol gebaseerde Swerve en allulose of Bochasweet omdat ik denk dat het “zoete” profiel suikerachtig is wanneer het wordt gemengd)

3 eetlepels verse room (kamertemperatuur)

½ theelepel vanille-essence

Klop de roomkaas en pindakaas in een kom tot een gladde massa (ik gebruikte een spatel, geen mixer).

Voeg zoetstof toe en meng, voeg dan room en vanille toe en mix tot het helemaal glad is.

Verdeel in 6 vormpjes en houd ruimte over voor de karameltopping. Ik zie dat ik niet genoeg ruimte heb gelaten… Ik had meer kunnen knabbelen!

Dep het aanrecht of strijk de bovenkant glad met een natte vinger om een ​​platte cheesecake-top te simuleren.

Zet minimaal 4 uur in de vriezer om de vulling op te stijven.

topping

Karamel is heerlijk en veelzijdig, en veel maken duurt net zo lang als weinig maken, dus ik sta op het punt om af te wijken van het originele recept dat gepost is.Toen ik me realiseerde dat ik het nog niet had gedeeld, moest ik het repareren!! Denk eraan, dit verdubbelt wat we nodig hebben voor onze Snickers-cheesecake.

Hak 0,25 kopjes gezouten pinda’s fijn en zet opzij voordat je karamel maakt.

caramel.jpeg
Zonder twijfel de beste karamelsaus die ik ooit heb gehad sinds ik diabetes type 2 ben geworden.

0,5 kop boter

Swerve Brown 3 EL + Bochasweet of Allulose 3 EL (Deze blend voorkomt herkristallisatie. Zowel Swerve als Allulose worden in de winkel verkocht. Bochasweet is postorder.) Ook 6 el zoetstof en 2 tl. Je kunt ook blackstrap melasse gebruiken van

0,5 kopje verse room

0,25 tl xanthaangom (verkrijgbaar in de meeste winkels)

0,25 tl zout

1 el water (2 el als je karamel maakt in plaats van cheesecake)

Doe de boter en zoetstof in een pan op middelhoog vuur en breng aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten sudderen en pas op dat u niet aanbrandt of overkookt. Haal van het vuur en voeg verse room toe. Het schuimt veel. Mengen. Bestrooi met xanthaangom, meng goed met een garde en voeg zout toe. Zet weer op het vuur en kook nog 1 minuut, koel en lauwwarm.

Voor cheesecake topping: haal de cheesecake uit de vriezer, strooi de pinda’s erover en verdeel er 1 eetlepel karamel over. Zet ze vervolgens terug in de vriezer om nog eens 30 minuten of langer te stollen. Voeg 1 eetlepel water toe aan de resterende karamel en roer tot een gladde massa. Als je alleen de karamelsaus maakt, voeg dan 2 eetlepels water toe aan het hele recept en roer tot een gladde massa.

chocolade motregen

Kirisame.jpeg
Afgewerkt product. Ik kon niet langer wachten en had moeite om ze netjes uit de cupcakevormpjes te halen.

Het recept vereist 0,5 oz ongezoete pure chocolade (ik gebruik het merk Lily) en 0,5 theelepel kokosolie in een kleine kom en magnetron gedurende 30 seconden per keer, telkens roerend tot een gladde massa.

Verwijder mini cheesecakes uit cupcake liners en besprenkel met chocolade topping. Bewaar in de koelkast en serveer gekoeld.

Wat ik deed: ik had een overgebleven laagje van de laatste keer dat ik pindakaas-eieren maakte, gemaakt door 4 ons Lily’s Dark en 0,5 ons cacaoboter samen te smelten en de rest in de koelkast te bewaren. Ik smolt het gewoon voorzichtig in de magnetron en strooide het vervolgens over het dessert.

Giet het de volgende keer over het dessert terwijl het nog in de beker zit en bewaar het in de vriezer in plaats van in de koelkast. Invriezen maakt het gemakkelijk uit te nemen en ontdooit snel.

Ik had twee leden van Casa Bririg die chocolade aten, probeerden het en ze zeiden allebei dat het heerlijk was. K1 zei dat het deed denken aan een licht gesmolten Snickers-ijsreep.

voedingsanalyse

(Van het originele recept, YMMV afhankelijk van de gebruikte ingrediënten)

340 calorieën; 7,3 g totale koolhydraten; 2,4 g vezels. 5,9 g eiwit; 29,4 g vet

Als je deze maakt of je eigen Halloween-geïnspireerde recepten deelt, laat het me dan weten!! Makkelijk en oranje Ik plan een hoofdgerecht van Buffalo geraspte kip voor Halloween!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *