Koelkast en Pantry Street Station

In tegenstelling tot velen, geloof ik in de eetzaal van de Universiteit van Miami. Het is een zware klus voor mijn leeftijdsgenoten, maar met het juiste eten kan een kantineavond net zo goed of zelfs beter zijn dan een maaltijd in de bovenstad.

Na roerbakken in de tuin of varkenskarbonades in esdoorn, geef ik toe dat ik nog steeds niet tevreden ben met mijn maag, maar je leert levend. En als tweedejaarsstudent in het tweede semester leerde ik welk voedsel ik moest vermijden en hoe ik ervan kon genieten.

Het geheim van een geslaagde maaltijd in de cafetaria is dat je eruitziet alsof je in de pantry van het kookprogramma van het voedselnetwerk bent gestapt. Alle leuke maaltijden moet ik zelf inkopen, met verschillende ingrediënten.

De afgelopen twee jaar heb ik veel salades en rijstkommen gekocht waar ik trots op ben, maar ik kan alleen maar met veel recepten in mijn hart komen, dus deze week besloot ik mijn geliefde koelkast & Pantry (F & P) Kinoa Bowl.

De twee gemakkelijkst haalbare kommen die ik kreeg, waren de quinoa-kommen in het zuidwesten en de Middellandse Zee. Ik kon het exacte materiaal niet altijd vinden, en het verschilt natuurlijk van dag tot dag, maar ik was blij met mijn reproductie.

Zuidwest Kinoa Bowl:

De eerste stap bij het creëren van een Southwest Bowl Maple-stijl is om te lunchen wanneer er een heel Southwest Grill Station in Maple is. Het Allergenenstation biedt dagelijks quinoa aan, dus eerst kreeg ik een flinke kom gewone quinoa.

Southwestern Station heeft een verscheidenheid aan opties die je naar wens kunt maken, maar ik ben trouw gebleven aan de F & P-stijl en heb maïs, zwarte bonen, een mix van tomaat en koriander en avocado toegevoegd. Ik wilde persoonlijk eiwit, dus ik deed de pull-kip ook in een kom.

F & P heeft een draai aan de zuidwestelijke stijl toegevoegd door feta-kaas toe te voegen in plaats van traditionele cheddar, dus gingen we naar de saladebar waar je gemakkelijk feta-kaas kunt vinden.

Foto door Ava Kalina | Miami Students

Helaas is het enige ingrediënt dat ontbreekt in esdoorn de saus. De koelkast heeft citroenvinaigrette en jalapeno-ranch, wat een geweldig geluid maakt, maar esdoorn niet. Ik heb schijfjes citroen toegevoegd om die zure peper te krijgen, maar het was niet precies hetzelfde.

Beoordeling: 7/10

Geniet je van wat je leest?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mediterrane Kinoa Bowl:

F & P’s Mediterranean Bowl was een van mijn favoriete maaltijden in Oxford, dus ik dacht dat het moeilijk te verslaan zou zijn, maar ik deed mijn best voor recreatie.

Zoals eerder vroeg ik om een ​​eerlijk aanbod van quinoa van het allergenenstation en ging toen naar de saladebar.

F&P heeft een schaal met eenvoudige gerechten belegd met hummus, algra, cherrytomaatjes, fetakaas, kalamonolijven, zajikisaus en citroenvinaigrette.

Een beetje afwijkend van het originele recept, voegde ik kikkererwten toe aan het eiwit.

De grootste zorg bij dit gerecht was het ontbreken van Kalamon-olijven in de esdoorn. Verrassend genoeg werd het die dag geserveerd in het saladestation, maar het is geen vast aanbod, dus wees voorbereid.

Foto door Ava Kalina | Miami Students

Maple heeft een verrassend smakelijke tzatziki, misschien wel het hoogtepunt van mijn kom en een goede weerspiegeling van F & P, maar ik kon de citroenvinaigrette en Griekse yoghurt nergens in de inspiratiekom vinden.

Beoordeling: 5/10

Het grootste obstakel tussen deze twee gerechten was het ontbreken van esdoornsaus. Het was niet mogelijk om een ​​van deze kommen te reproduceren met de citroenvinaigrette, jalapeno-lunch of Griekse yoghurt die normaal aan elke quinoakom wordt toegevoegd.

F & P biedt ook een teriyaki-kipkom die je niet zou kunnen proeven zonder teriyakisaus, maar de volgende keer dat de teriyaki-kip op een optionele dag esdoorn vangt, probeer het dan met Kinoa.

Over het algemeen had ik een geweldige ervaring om de keuken van F & P opnieuw te creëren. En ze hebben me veel inspiratie gegeven voor toekomstige “homemade” maaltijden in de kantine.

Als je je best doet, heeft de eetkamer eindeloze mogelijkheden voor relatief heerlijke maaltijden, maar er is niets beter dan de heerlijke quinoakom in de koelkast en voorraadkast.

[email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *