Kauw dit!Vanille Fudge | Nieuws

Toen ik opgroeide, maakten mijn oma Barbra en ik altijd fudge en probeerden we verschillende smaken. Een van mijn favorieten was chocoladefudge met karamelstrepen en overal pecannoten. Het is als een soort “schildpad”. Het was erg lekker!

In de loop der jaren hebben we verschillende fudge-recepten, een flink aantal pindakaasfudge-recepten uitgeprobeerd en ontwikkeld, en deze doorgegeven aan vrienden en familie. Die recepten staan ​​momenteel op mijn website. Ongeacht het type fudge, ik heb altijd geprobeerd de traditionele smaak te behouden. Ik heb geen sinaasappelroomtoffee of dille-pekelzachte toffee geprobeerd of geprobeerd. Als je naar buiten komt en een goed basisrecept op basis van fudge ontwikkelt, hoef je echt niet uit de doos te gaan om het heerlijk te maken. Sterker nog, wie wil een vreemde combinatie van smaken proberen met Fudge als het ouderwets en vertrouwd lijkt?

Dit is de oorsprong van dit recept. Denk aan de ouderwetse en bekende fudge-smaken, en denk aan de smaken die de typische line-up missen. Toen ik erover nadacht, kon ik niet geloven dat ik er nog nooit eerder over had nagedacht. vanille! Dus ik probeerde verschillende recepten voor vanille-fudge, en de meeste smaakten niet precies goed. Ik heb geprobeerd noten toe te voegen, maar het lijkt erop dat de vanillesmaak waar ik naar op zoek was, verdwenen is. Eindelijk heb ik het recept goed begrepen en nu vind ik het heerlijk om dit recept toe te voegen aan het maken van fudge.

Het is erg zoet, maar het goede nieuws is dat als je het in kleine stukjes snijdt, je bijna 100 stukjes van deze fudge hebt! Bewaar dit recept voor vakantiefeesten en desserttrays. Dit is gemakkelijk te maken en kan de menigte behagen.

De resterende fudge kan 5 dagen afgedekt worden bij kamertemperatuur.

4 kopjes witte kristalsuiker

2 ongezouten boter, zacht

14 ons kan gecondenseerde melk zoeten

2 eetlepels lichte glucosestroop

2 theelepels pure vanille-essence

Meng witte kristalsuiker, zachte ongezouten boter, gezoete gecondenseerde melk, volle melk, lichte glucosestroop en zeezout in een grote pan op middelhoog vuur.

Roer alles constant totdat het mengsel kookt.

Roer na het koken constant gedurende 12 minuten of totdat het mengsel het softbalstadium bereikt.

Haal van het vuur, voeg puur vanille-extract toe en roer. Klop een paar minuten met de hand.

Giet het mengsel in een kom van een staande mixer die is uitgerust met een garde. Of gebruik een elektrische handklopper en een nieuwe kom. Hit op middelhoge snelheid gedurende 7 minuten.

Verwijder en giet in een ingevette 9×13 inch pan.

Strijk de bovenkant glad. Zet het 1 uur in de koelkast.

vragen en antwoorden: Heeft u een recept voor een familieerfstuk dat u in deze rubriek en op mijn website wilt delen? Stuur me een bericht op mijn website, en ik zal met je samenwerken om ze af te drukken en te tonen. Ik kijk er naar uit van u te horen.

Blaze Dubman uit Kenard is afgestudeerd aan de Indiana University. Hij moedigt lezers aan om zijn website te bezoeken: TRAIL BLAISE (http://trailblaise.com). Hij hoort graag van lezers en is direct bereikbaar via de contactpagina op zijn website.

Blaze Dubman uit Kenard is afgestudeerd aan de Indiana University. Hij moedigt lezers aan om zijn website te bezoeken: TRAIL BLAISE (http://trailblaise.com). Hij hoort graag van lezers en is direct bereikbaar via de contactpagina op zijn website.

Leave a Comment

Your email address will not be published.