Kara’s Homemade: Zeg dat het te vroeg is voor soep…

‘Is het te vroeg voor soep?’

Deze vraag heb ik deze week aan iemand gesteld. Technisch: A. Met de herfst voor de deur, is het tijd om na te denken over seizoensproducten en deze te maken. B. Zoek een excuus om je favoriete troostmaaltijd te maken. Ik kreeg geen positief antwoord, maar dat weerhield me er niet van om ingrediënten voor mijn favoriete soep te verzamelen.

Aan onze lezers en vrienden die op zoek zijn naar het perfecte en gemakkelijke maaltijdidee, zeggen we dat soep een no-brainer is.In combinatie met crackers is het een complete maaltijdaanbieding (wat betekent dat je anderen kunt laten denken dat je een echte maaltijd hebt bereid).

Na het bekijken van een online videoserie genaamd Harper’s Bazaar Food Diaries, besloot ik soep weer op het menu te zetten. Het tijdschrift maakt korte video’s waarin alles wordt beschreven wat beroemdheden op een dag eten. Een van de meest interessante was van plus-size model Ashley Graham. Vergezeld van haar beschrijvende woorden en een foto van een stevig ontbijt van roerei op beboterd brood met daarop gesneden ham, realiseerde ik me dat ik haast had. ontbijt.

Zoals verwacht was het dagelijkse eetdagboek van Martha Stewart het beste, maar de ontspannen maaltijd van actrice Catherine Zeta-Jones zat vol met stevige salades die alles onder de zon hadden, en ik had het gevoel dat het was bedekt met een dressing die ik eigenlijk wilde reproduceren. Wees spaarzaam om gezond te zijn.

Maar het was het simpele dieet van Yolanda Hadid, de realityster van The Real Housewives, dat ons het meest inspireerde. Elke avond sluit ze de dag af met een simpele soep gevuld met kippenbouillon en gehakte groenten.Maak soep.

Haar eenvoudige soep zag er zo lekker uit dat ik meteen naar de koelkast ging om de overgebleven kool en wortelen van de Labor Day koolsalade te verwijderen en de kipfilet van de kippenspaghetti van vorige maand te ontdooien.In ongeveer 30 minuten, inclusief , heb je een smaakvolle soep die perfect voor een licht diner.

Ik haat het om favorieten in mijn soepen te spelen, maar een van de beste dingen die relatief nieuw zijn in mijn soeprepertoire is kaasachtige groentesoep. Ik kwam ermee in aanraking door een collega die me tijdens een zware werkweek vol persoonlijke en professionele uitdagingen een Tupperware-kom warme soep bracht. Gemaakt met kaassaus (naar jouw smaak), het was het perfecte tegengif voor de problemen die ik had destijds geconfronteerd.

Ik was verrast om het recept te kennen voor de allessoep waar ik me al heel lang over afvroeg. Het is opgenomen in een kookboek dat ik in 2018 heb samengesteld ter gelegenheid van de historische gelegenheid (dus duidelijk niet compleet), nieuwe secties van recepten, historische foto’s, enz. Ik heb op de een of andere manier een recept over het hoofd gezien dat een favoriet bleek te zijn. bracht het naar je toe wanneer je het het meest nodig had, maakt het nog specialer.


kaas groentesoep

materiaal:

1 pond gemalen boorkop

4 kopjes water

1/2 kop ui, gesnipperd

1 kopje volkoren maïs

1 kop gehakte aardappelen

1 kop gehakte selderij

1 kop wortelen, gehakt

2 eetlepels Tabasco-saus, indien gewenst

1 pot van 16 oz gewone kaas of jalapeño-kaas

4 runderbouillon

richting:

bruin vlees en giet af; voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg eventueel water, bouillonblokjes en Tabasco toe. Voeg groenten toe en laat sudderen tot aardappelen en wortelen gaar zijn. Voeg kaas toe. Lekker met maisbrood.

Recept van Cindy Womack

Kara Kimbrough is een schrijfster over eten en reizen uit Mississippi.mail haar op [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.