Ik heb geleerd hoe je de beste salade ter wereld maakt

Ik heb al zolang ik me kan herinneren moeite met koken. Ik heb er altijd al goed in willen zijn, maar voelde me nooit geïnspireerd of zelfverzekerd genoeg. Ik werd wakker en kreeg een schokkende wake-up call. algemeen voelen. Om geld te besparen en me gezonder te voelen, wist ik dat het tijd was om iets te veranderen en thuis te leren genieten van koken.

Ik ben een beetje gek op TikTok, dus ik besloot een paar kookaccounts te volgen om een ​​idee te krijgen waar te beginnen.Op dat moment had ik een openbaring @cafehaileeTerwijl ik gefascineerd was door al Haley’s thuiskoken, De video die de meeste indruk op me maakte, was haar gesneden salade.

De salade leek eenvoudig genoeg voor een onervaren kok zoals ik, dus ik dacht dat ik een excuus kon gebruiken om meer groenten te krijgen. Met slechts een glas en een klein mes dat ik later sneed, genoot ik van wat mijn favoriete salade aller tijden is geworden .

De combinatie van gehakte groenten, vlees, kaas en zelfs een klein beetje pasta geeft je een verfrissende crunch bij elke hap.Ik ging meteen terug naar mijn favoriete kindersalade die mijn moeder elke zomer voor ons op het strand kocht.

Ingrediënten voorbereiden

Deze salade zit boordevol groenten, die allemaal staan ​​vermeld in de volledige ingrediëntenlijst op haar website.

Gebruik voor dit gerecht groenten zoals ijsbergsla, radicchio, rode kool, komkommer, cherrytomaatjes en rode uien. (En ja, het kostte me jaren om te leren hoe ik dit zelf goed kon doen, dus ik heb hieronder een foto van een gesnipperde rode ui toegevoegd om op te scheppen.)

ui

Vervolgens had ik recepten nodig voor harde salami, provolone, ditalini noedels en croutons. Dus tijdens het hakken ben ik begonnen met het bereiden van de Ditalini pasta.

Voor volledige transparantie is dit het punt in het recept dat ik heb besloten om in de laatste fasen enkele wijzigingen aan te brengen. Ik was opgewonden om dit te proberen met zelfgemaakte zuurdesem, totdat ik naar beneden reikte en besefte dat er schimmel in zat!

maak je salade

gehakte ingrediënten

Als je alle groenten, vlees en kaas hebt gesneden, kun je ze in een kom doen en de kom in de koelkast zetten om alles gekoeld te houden.

Om een ​​heerlijke (en gelukkig eenvoudige) dressing te maken, combineer je rijst- of rode wijnazijn, olijfolie, honing, zout, oregano, een snufje peper en pecorino romano.

Na het aankleden heb ik de Ditalini noedels uitgelekt en de salade uit de koelkast gehaald. Dan is het tijd om te gooien!

Toen alles voor de salade was gemengd, voegde ik wat geraspte kaas en gemalen peper toe aan de salade.

salade en koffie

Om redenen die ik niet helemaal kan uitleggen, dacht ik dat een dubbele espresso een mooie aanvulling zou zijn op de gesneden salade.

De volgende keer dat je zin hebt in een verfrissende, stevige en smaakvolle salade, probeer deze salade dan eens. Je zult er geen spijt van krijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *