Ik heb Chrissy Teigen’s Cravings Bakmixen geprobeerd – dit is wat ik dacht

Deze producten selecteren wij onafhankelijk. We kunnen een commissie verdienen wanneer u iets koopt via een van onze links. Alle prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Als het op bakken aankomt, gaat er niets boven het gemak en gemak van een bakmix van hoge kwaliteit. Wie doet er niet graag zijn best? verlangen Het merk brengt zijn eerste lijn bakmixen uit. Ik wist dat ik ze moest proberen!

De mixen zijn aangepast van Chrissy’s recepten, waaronder enkele van haar kookboeken, en zouden gemakkelijk te maken moeten zijn met een paar basisingrediënten die je waarschijnlijk al in je keuken hebt: Ultimate Banana Bread, Buttermilk Mochi Pancake en Salted White Chocolate Macadamia Nut Cookie. allemaalHier is elke openhartige indruk.

ultieme bananenbroodmix

Ik herinner me duidelijk dat ik Chrissy’s insta-verhaal keek en keek naar haar reis om bruine bananen in heel LA te kopen tijdens de lockdown en ze uiteindelijk te vinden (uitwisseling via kinderauto was erg interessant). Ik had nog nooit bananenbrood gemaakt in de klas huishoudkunde in de achtste klas, dus ik keek er naar uit om dit te maken. Het was vrij eenvoudig in elkaar te zetten (hoewel de lettertypekleuren te veel op elkaar lijken, waardoor de instructies op de achterkant van de doos moeilijk leesbaar zijn). Wat ik erg leuk vond, is dat er chocolade in zit. brok – geen chip – alles beter maken.

Eenmaal gebakken, Een beetje Gekoeld (geduld is niet mijn ding), ik sneed erin en jongen, was het vochtig! Het was rijk maar niet zwaar, vol met stukjes chocolade, had een mooie textuur dankzij de ongezoete kokosnoot en had over het algemeen een lekkere bananensmaak.

gezouten witte chocolade macadamia koekjesmix

Dit is mijn favoriete recept uit het derde kookboek van Chrissy. Dit vergde meer wachten en werk dan we aanvankelijk dachten, aangezien het een mix in een doos was. Je moet wachten tot de boter zacht is en de eieren op kamertemperatuur zijn. Wanneer Gebruik een staafmixer. Dat gezegd hebbende, het was relatief eenvoudig en beknibbelde niet op de vulling. Mijn enige opmerking is wat te doen na het bakken van de zoutvlokken.

Karnemelk Mochi Pannenkoek & Wafel Mix

Zie je, pannenkoeken zijn hard werken en helaas heb ik geen wafelijzer. Toch is dit zeker mijn favoriet!

De pannenkoek was licht, luchtig en veerkrachtig vanwege de mochi. Het is toevallig ook glutenvrij, maar je kunt het verschil niet alleen aan de smaak zien. Dit recept is geïnspireerd op de Teigen Legends-traditie van zondagse pannenkoeken, maar verbeterd met de toevoeging van mochi.

Als je klaar bent om mee te doen aan het plezier van Cravings, kun je nu alle drie de bakmixen vooraf bestellen op CravingsbyChrissyTeigen.com en later dit jaar beginnen met verkopen. twee keer online. Veel plezier met bakken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *