Het chai-koekjesrecept van Taylor Swift

Taylor Swifthet laatste album van middernachtwerd uitgebracht op 21 oktober en de release zag een piek in gebakken chai-suikerkoekjes op sociale media. Ter gelegenheid van Swift’s tiende album hebben de Swifties het internet opnieuw stormenderhand veroverd. Taylor Swift chai koekjeSwift werd overigens bijna acht jaar geleden beroemd op Tumblr. Maar goed, hier zijn enkele op TSwift geïnspireerde recepten die je deze week kunt maken. middernacht op herhaling.

GERELATEERD: Taylor Swift middernacht Is Here!—Details over TS10, inclusief bestellen, paaseieren en meer

Ik herinnerde me de onmisbare dessertkeuzes van de zanger uit de populariteit van 2014, en deze keer nam ik onmiddellijk inspiratie op en creëerde ik de zoete met chai doordrenkte lekkernij met mijn eigen draai.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *