Het beste kinderkookboek voor ouders om van te genieten

Cakepop voor kinderen

Foto: vurige feniks ((((Shutterstock).

Een paar jaar geleden kon ik mijn geluk niet op toen ik een online cadeau won en een felgekleurd boek met een feestvlag en een confettitaart op de omslag in mijn brievenbus verscheen.Het boek heette Laten we feesten!Kookboek voor kinderen Tot Ash MoultonEen oude veteraan van kindermedia, Nom Star ChefEen website gewijd aan het helpen van kinderen Wanneer Ouders genieten van gezond koken en samen eten.Moulton merk Leuke familie die samenwerking Maakte van mij een bekeerling.

Voordat ik het boek ontving, heb ik er nooit aan gedacht om zelf te koken Ik heb een kind Laten we leuke activiteiten houden.Afbeelding van mijn kind Ik liet per ongeluk een mes op mijn been vallen –Of erger ik laat het mes vallen zij Voeten — Elke keer dat ik eraan dacht om mijn kinderen te leren koken, begon ik te piepen. Maar als je aan het browsen bent (en kookt) van) Moultons boek voelt aan als een eindeloze zomerdag, springend van het ene verjaardagsfeestje naar het andere.Alle recepten vervullen de belofte van zijn Plezier en festival..

Sindsdien ben ik op zoek naar meer kinderkookboeken. Net als bij gewone kookboeken is er keuze genoeg. Hoe weet je welke je moet kiezen? En je moet weten dat kinderen bepaalde beperkingen hebben en met ze koken ()Gebrek aan mesvaardigheden, onvermogen om dingen op de planken te bereiken, goede technieken voor het wassen van de handen)?

Het antwoord is: Jaes! Koken met je kind is niet alleen een geweldige manier om een ​​band met je kind op te bouwen, maar ook Leer belangrijke vaardigheden Creativiteit, problemen oplossen, wiskunde, etc. Fractie, wie?

Hier zijn de top 5 kookboeken voor mijn kinderen.Maar houd in gedachten Er zijn veel meer waardevolle titels die er zijn... Begin met deze, veel plezier en ga verder met anderen Jij en je kind dat is beide Klaar voor een nieuw avontuur in de keuken.

1.1. Laten we feesten!Kookboek voor kinderen Ashley Moulton

Ik heb dit gratis gekregen, dus het kan bevooroordeeld zijn, maar ik vond het geweldig dit boek En ik kan het niet genoeg aanbevelen.Moulton Geweldig werk zoals dit in alle instructies, lay-out en uitleg Makkelijk voor kinderen begrijpen. bovendien, Leuk feestje Thema-elementt strekt zich uit tot de samenstelling van het boek Hoofdstukken die verschillende soorten hoofdstukken behandelen evenement niet type Van de plaat. voorbeeld: Superheldenfeestje, theekransje, pizzafeestje.

2.2. Mijn eerste kookboek: een leuk recept om samen te maken! Daniel Cartes

Ik geef het toe: ik nam dit boek Ik werd getroffen door de omslag, dus ging ik naar huis. De afbeeldingen van de twee dieren die de garde en spatel prikkelen, waren enthousiast om het recept te proberen. De Auteur, Daniel Cartes, Maker van Eenvoudig en leuk eten, Heeft ook andere boeken voor volwassenen geschreven. Dit kookboek is een uitbreiding van haar overtuiging dat samen leren koken de creativiteit en het eetplezier van kinderen vergroot.

En ze heeft gelijk. Het boek combineert rustgevende gerechten zoals zacht roerei en schuifregelaars voor kippengehaktballen met kleurrijke illustraties van het eten zelf om eenvoud en vreugde te creëren. Het beste van alles is dat er belachelijke grappen en secties zijn waar kinderen hun recepten kunnen opschrijven.

3.3. Kookles Globaal Feest! : 44 recepten om de wereldcultuur te vieren Diana F. Cook

WEen hoed als je kind wil leren over eten uit andere culturen? WMijn dochter vroeg naar Vietnamees eten?Hij is tenslotte half Vietnamees –Natuurlijk, ik ben niet opgegroeid met koken met mijn moeder, dus ik had geen goede bron voor haar. (Ze was altijd aan het werk.).

Maar ik vond een goed alternatief in dit boek, Geeft een kort overzicht van veel geweldige voedingsmiddelen van over de hele wereld. Van Azië tot Europa en Australië, uw kind zal de basis leren door ingrediënten en recepten van wereldklasse aan te raken, gerangschikt op maaltijdtype (ontbijt, lunch, avondmaal).). Het beste van dit boek zijn de foto’s van echte kinderen die samen aan het voorbereiden, koken en eten zijn, waardoor het er voor kinderen veel realistischer uitziet.

4.4. Eerlijke pretzels: en 64 andere geweldige recepten voor koks ouder dan 8 jaar Molly Katzen

Molly Katzen is al jaren een voorstander van plantaardige diëten.Zij is de auteur van Moosewood kookboekVoor het eerst gepubliceerd in 1974, een verzameling vegetarische gerechten geïnspireerd door de mensen om haar heen. Sindsdien heeft ze een lange carrière in de voedingsindustrie en publiceerde ze in totaal 12 boeken, waarvan drie voor kinderen.

Eerlijke pretzels De pagina ziet eruit als iets uit het kookboek van je grootmoeder, dus het roept een gevoel van nostalgie op: Basisillustraties, een beetje oude pagina’s, Stapsgewijze instructies voor eenvoudige recepten zoals vegetarische nasi en chocoladetaart —Misschien als je bij je oma bent geweest, kan je oma je misschien gewoon te eten geven.Het perfecte boek voor beide vegetarisch En iedereen Ik geniet van vegetarisch eten.

5.5. Milk Bar: Alleen kinderen: Kookboek Christina Tosi

Ik herinner me dat ik volledig verrast was toen ik het voor het eerst zag Melkreep In New York City. Het was februari 2020, een maand voordat de pandemie de hele stad (samen met de rest van de wereld) sloot. Tot Straathoek, Ik wierp een blik op het raam van de melkbar En ik zag de heerlijkste gebakken goederen. Zoals het blijkt Ook geschreven door Christina Tosi Kookboek voor kinderen!!

Wat ik leuk vind aan dit boek is dat het zich niet alleen richt op de leuke elementen, maar ook op gebakken producten.Het zien van alle lekkernijen is al een traktatie op zich en maak ze samen met je gezin Nog beter. Voor degenen met serieuze zoetekauwen, dit boek maakte me speeksel voordat ik begon. Van cupcakes met een glazen trechter tot koekjes met uitgesneden peperkoek tot jack-o’-lantern muffins, dit boek zal uw kind blijven inspireren om te bakken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.