Groentelasagne rijzen – Je kunt pasta van scratch maken

ADVERTISEMENT

Toen ik voor het eerst de boeken van Odette Williams tegenkwam eenvoudige cake Een paar jaar geleden werd ik op slag verliefd op de prachtige ode aan eenvoudige ingrediënten die nostalgie en verrukkingen op de voorgrond plaatst van elk cakerecept in het boek. eenvoudige pastabiedt dezelfde passie en liefdesbrief benadering van de wereld van pasta.

Met een snelle blader door het boek wordt het gemakkelijk om verliefd te worden op de moeiteloze elegantie die Williams in elk recept brengt. Dit boek is seizoensgebonden en brengt elk deel van het jaar tot leven door middel van een nooit saaie wereld van pastadiners. Het idee om helemaal opnieuw pasta te maken kan ongelooflijk intimiderend lijken, maar Williams breekt de stapsgewijze methoden en trucs die hij gaandeweg leerde.Er is niets bevredigender… begin met haar vegetarische lasagne-recept hieronder.

Maar voordat we naar zelfgemaakte goedheid gaan, ging ik met Williams zitten om haar gedachten te krijgen over alles wat met koken te maken heeft. Hier zijn enkele tips om helemaal opnieuw pasta minder eng te maken, drie recepten waarvan ze denkt dat iedereen ze zou moeten leren, en wat ze het leukst vindt aan het maken en delen van haar recepten met de wereld.

Wat is je kookfilosofie en hoe heeft dit je nieuwe kookboek beïnvloed? eenvoudige pasta?

Ik probeer het simpel te houden. Ik ben Australisch en ik beschouw mijn stijl als een Aussie en relaxte benadering van koken. Geen zweet in de keuken. Ik wil gewoon lekker eten maken en eten waar je blij van wordt. De simpele pasta was erg leuk om te maken, dus ik hoop dat mensen veel plezier beleven aan deze pagina’s, tussen de sfeer en recepten op de prachtige foto’s.

Sommige mensen (zoals ik!) kunnen worden geïntimideerd door helemaal opnieuw pasta te maken. Als je nog nooit pasta thuis hebt gemaakt, wat zijn dan je 3 tips?

oke! Ik had pas op mijn veertigste verse pasta gemaakt (hoewel ik het bijna elke avond at). Nu doe ik het religieus. U zult versteld staan ​​van de eenvoud.

ADVERTISEMENT

  1. Neem je tijd. Vooruit plannen. Veel van hen kunnen van tevoren worden gemaakt. Probeer het in een weekend te doen wanneer je tijd hebt en kunt ontspannen en genieten van het proces.
  2. De eerste keer dat u een van de drie stoffen in dit boek maakt, krijgt u er een gevoel voor. De volgende keer dat ik ze maak, ga ik racen.
  3. Bel je vrienden, trek een fles wijn open en deel de ervaring!

Deel het recept voor deze heerlijke vegetarische lasagne. Tips die mijn kijkers moeten weten bij het maken ervan?

Vleeslasagne is moeilijk bij te vullen, dus ik wilde een lasagne van opgekweekte groenten. Groenten worden in dunne plakjes gesneden en gebakken in olie, boter en knoflook voor de smaak. Op deze manier glijden smaakvolle groenten tussen dunne lagen pasta – geen brokken! We gebruiken ook groenten die tijdens het koele seizoen kunnen worden geoogst. Pesto heeft veel smaak en geeft bechamelsaus een boost. Als u de hoeken wilt afsnijden, kunt u ook een in de handel verkrijgbaar product gebruiken. Maar probeer in de winter cavolo nero, parmigiano en pistachepesto. Elke noedel is heerlijk.

De truc met lasagne is om jezelf voldoende tijd te geven. Bekijk onze podcasts terwijl we ze voorbereiden. Het is een puinhoop, en natuurlijk zijn er gerechten, maar je kunt er veel eten! Of vries wat in voor regenachtige dagen. Wat de montage betreft, worstel niet met gelaagdheid. Denk eraan, het is maar pasta.

Kan ik iets van tevoren maken voor mijn lasagne?

Alle groenten, bechamel en pesto kunnen een dag van tevoren worden bereid. Als het verse pasta is, kun je het dezelfde dag gebruiken, of je kunt pasta uit de winkel gebruiken. Maar als het vers wordt gemaakt, laat het lasagne echt klinken.

Welke drie recepten in dit boek moeten als eerste worden gekookt?

Sophie’s Choice!!!Naast de vette witte Bolognese….

Aardappelgnocchi met prachtige pomodoro, botersla met bleekselderij, pistache en pecorino toscano is een geweldige salade die goed samengaat met zoveel pasta’s, paprika pappardelle, pancetta en champignons. Het was moeilijk kiezen… mag ik een kwartje uitknijpen? Je kunt niet koken zonder een cocktail, S.Pellegrino 75!

Wat is je favoriete onderdeel van het maken van recepten?Wat wil je dat mensen ervaren of leren bij het maken van je recepten?

Ik wil elke dag pasta eten! Ik steek veel energie in mijn recepten en het samenstellen ervan, dus het is gemakkelijk om te slagen als ik ze maak. Het is heerlijk. Ik kan niet wachten tot mensen prachtige pomodoro, vette witte bolognese ontdekken, of het verschil ervaren tussen zelfgemaakte en in de winkel gekochte gnocchi. Ik ben blij dat ik het heb kunnen doen. Ik vind het heerlijk om mensen te leren hoe ze samen geweldige maaltijden kunnen bereiden. Cocktails, salades, desserts… we hebben het allemaal.

Blijf scrollen voor Williams’ Veggie Lasagna-recept eenvoudige pasta.

Herdrukt met toestemming van Simple Pasta door Odette Williams, copyright (c) 2022. Gepubliceerd door Ten Speed ​​​​Press, een divisie van Penguin Random House, LLC.

Leave a Comment

Your email address will not be published.