Graza The Caker Kit Review 2022: Mijn nieuwe favoriete dessert

Deze producten selecteren wij onafhankelijk. We kunnen een commissie verdienen wanneer u iets koopt via een van onze links. Alle prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Bekentenis: ik hou niet van snoep. Daar! Ik zei het – ga je gang en vuur alle vragen af ​​die je wilt. wat dacht je van chocolade? Nee. Zelfs ijs? Geslaagd. Ik vind desserts op basis van fruit echter niet erg. Ik kan uitstappen met een klein bolletje sorbet, en ik heb een stukje appeltaart voor Thanksgiving (zolang het is) niet a la mode), maar mijn favoriete dessert is meestal een soort bruine likeur en een dubbele espresso. bananen brood. Ik ben ook dol op goede olijfolie van hoge kwaliteit. Daarom hebben we gehoord dat het favoriete olijfoliemerk van de redactie, Graza, samenwerkt met het team van het luxe huisgebakmerk The Caker, om bananen samen te stellen. Sizzle Drizzle-kit, ik was heel blij. Kits zijn vandaag, 1 november om 12:00 uur verkrijgbaar en zullen waarschijnlijk uitverkocht raken, dus klik zo snel mogelijk op de knop “Toevoegen aan winkelwagen”.

Voordat we ter zake komen, deze taart steenMijn vriendin houdt van bakken, dus toen ze me vroeg om de kit samen te maken, maakte ik niet al te veel ruzie. hou op Eet wat uiteindelijk een geweldig product is geworden.

De kit bevat een fles Sisel (Graza’s Daily Oil), een fles Drizzle (Graza’s Finishing Oil), een antiaanbaklaag, cakemix en glazuur, dus als je de kit eenmaal hebt, kun je gemakkelijk aan de slag. is vier rijpe bananen. mengen. Het was gemakkelijk om alles samen te kloppen, en aangezien ik al een cakevorm en een handmixer had, de enige hardware die ik nodig had, duurde de hele voorbereiding ongeveer 20 minuten. Er zijn genoeg heerlijke oliën van restaurantkwaliteit over om te grillen, bakken, marineren en heerlijke maaltijden afwerken.

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het bouwen van deze puppy. Als je nieuw bent in het bakken met olijfolie, kan het een beetje raar en olijfachtig smaken als je een likje van het glazuur neemt, zo erg zelfs dat de olie er niet meer naar smaakt. Het enige waar jij je op focust is de zoete bananensmaak met de knapperige crumble er bovenop. Vergeet niet om regelmatig de gaarheid van de cake te controleren. De oven in mijn belachelijk kleine appartement in NYC heeft de neiging een beetje heet te worden, en als ik er niet vaak naar had gegluurd, zou het de kruimels hebben verkoold en de cake in brand hebben gestoken. t voor onze voeding, maar het werkte.

Of je nu een liefhebber bent van zoetigheid of niet, deze bananencake met olijfolie is een must-have, vooral voordat de feestdagen in volle gang zijn.Het is een gemakkelijk te maken dessert voor thuis.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *