Forum Food Columnist biedt tips voor voorbereiding op het bakseizoen voor de feestdagen – InForum

FARGO — Gelukkig november! Het bakseizoen voor de feestdagen staat op het punt te beginnen. Begin nu met het voorbereiden van je keuken, zodat je kunt mixen, kloppen en bakken als een professional. Dit is mijn favoriete voedselseizoen aller tijden en ik heb een paar handige tips gemaakt om collega-thuisbakkers te helpen een soepele en leuke tijd te hebben.

Ik heb een familierecept dat ik elk jaar bak en elk jaar probeer ik 2 of 3 nieuwe recepten met Scandinavische specialiteiten (zo enthousiast over de nieuwe toevoegingen dit jaar!). Zodra je je recepten hebt gepland, maak je een lijst met de ingrediënten die je voor elk recept nodig hebt. Velen gebruiken dezelfde materialen. Dit noemen we baknietjes. Koop deze items in bulk tijdens de feestdagen om uw budget zo veel mogelijk te vergroten.

materiaal:

Begin met het controleren van uw inventaris van bakbenodigdheden en maak een lijst van alles dat moet worden aangevuld of is verlopen. Eieren, boter, bloem voor alle doeleinden, kristalsuiker, bruine suiker, verse room, melk, vanille-extract, amandelextract, bakpoeder, bakpoeder, zout, plantaardige olie, pompoenpuree, cacaopoeder, chocoladeschilfers, bakchocolade, kokosnoot , noten, specerijen (kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en kardemom zijn vooral populair in deze tijd van het jaar), pindakaas, jam, gedroogd fruit, poedersuiker, hagelslag voor decoratie en kleurstof voor levensmiddelen.

De prijzen voor enkele van de meest voorkomende bakproducten, zoals eieren en boter, zijn het afgelopen jaar aanzienlijk gestegen.

Als je een productieve vakantiebakker bent, zijn Costco en Sam’s goede bronnen van betaalbare bulkbloem, suiker, boter, noten, vanille, oliën, pindakaas, gedroogd fruit, granen en kruiden. klaar wanneer de uitverkoop begint, zodat je meer tijd hebt om te versieren, te vieren en te genieten van de feestdagen.

Apparaat:

Zorg er dan voor dat je alle apparatuur die je nodig hebt voor elk recept bij de hand hebt en organiseer ze zodat je de baktijd gemakkelijk kunt vinden. Zoals een recept), dit is het moment om het aan je inventaris toe te voegen of te kijken of je het kunt lenen van een vriend. Tweedehands winkels en winkels van 100 yen zijn vaak een goede bron van goedkope bakbenodigdheden en ingrediënten.

Controleer je voorraad en zorg dat je voldoende basisartikelen hebt zoals aluminiumfolie, kommen, wraps, lepels, spatels, maatbekers en perkament.

Bijdrage / Sara Nasero

Als je een staafmixer of staafmixer hebt, controleer dan of deze werkt en zorg dat je de benodigde accessoires bij de hand hebt.

Andere veelgebruikte bakbenodigdheden zijn onder meer bakplaten (gebruik de aluminium halve-plaatvormen die u bij Costco en Sam’s kunt vinden), perkamentpapier, plasticfolie, aluminiumfolie, plastic zakken, taartvormen, draadkoelrekken, spuitzakken, maatlepels, enz. . Bekers, gardes, rubberen spatels, houten lepels, mixers, accessoires, koekjes uitstekers, ijslepels, speciale cake- en barvormen.

oven:

Controleer nu uw oven en koop een thermometer om de juiste temperatuur te garanderen tijdens het bakken. U vindt standaard oventhermometers online, in keukens en bij bouwmarkten. Als de oventemperatuur is uitgeschakeld, moet u de instelling naar boven of naar beneden kunnen aanpassen om de juiste temperatuur te garanderen. Dit is eenvoudig te doen en u kunt uw gebruikershandleiding raadplegen of online zoeken naar instructies.

110222.F.FF.LOSTITALIAAN_3

Sarah gebruikt een oventhermometer om de nauwkeurigheid van de oventemperatuur te garanderen. De meeste ovens zijn eenvoudig in te stellen vanaf het bedieningspaneel.

Bijdrage / Sara Nasero

Opslag:

Hoe gebakken goederen bewaren? Sommige koekjes doen het beter in een plastic opbergdoos, zoals Tupperware of een plastic zakje met rits, terwijl andere lekkerder blijven in een koektrommel. Een goede opslag verlengt de houdbaarheid van uw gebakken producten, dus neem de tijd om de beste opslagopties voor elk recept te onderzoeken. U vindt een breed scala aan producten in hobbylobby’s, winkels van 100 yen en grootschalige handwerkwinkels.

3. Bereid je koelkast, voorraadkast en vriezer voor

Dit is het moment om uw opslagruimte op te ruimen om plaats te bieden aan uw vakantiebakken. Hoewel u ruimte in uw koelkast nodig heeft voor ingrediënten zoals eieren, melk, room en boter, houden droge goederen zoals meel en suiker uw voorraadkast luchtdicht. Het kan worden opgeslagen in een container. Ik gebruik de vriezer om boter en gebak zoals taartbodems, scones, koekjes en quiches in te bewaren.

Bedenk vervolgens waar u uw gebakken goederen gaat bewaren. Koude opslag kan de houdbaarheid van veel lekkers verlengen, en veel mensen in onze omgeving besteden ruimte in hun garage als inloopkoeler voor de winter voor containers met gebakken goederen.

Veel vakantiespecials kunnen van tevoren worden gemaakt en in de vriezer worden bewaard tot ze klaar zijn om te serveren of als cadeau worden ingepakt. Ondertussen kunnen andere lekkernijen zoals mijn Almond Toffee, Sun Brittle en Triple Nut Spicy Chex Mix 2-3 weken in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur worden bewaard.

4. Het is eindelijk gebakken!

We hopen dat deze informatie je helpt om je voor te bereiden op de mooiste baktijd van het jaar. Ik heb een aantal geweldige bakrecepten voor de feestdagen die ik de komende weken met jullie wil delen (inclusief de nieuwe Scandinavische selectie van dit jaar). We kijken ernaar uit om van je te horen over je bakavonturen deze feestdagen.

Deze week…

Recepten zijn te vinden in artikelen op InForum.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *