Fame, familie en haar favoriete glutenvrije pizza “Selling Sunset” veganistische ster Heather Ray El Mussa

ADVERTISEMENT

Heather Ray El Mussa, Nee Young, geniet van het eenvoudigere leven als ze geen huis van een miljoen dollar in Los Angeles verkoopt en niet naar de gouden zonsondergang staart terwijl ze zich in de Hollywood Hills afspeelt. In haar vrije tijd delen de inwoners van Zuid-Californië haar liefde voor plantaardig leven, koken en alle tips die ze heeft verzameld in haar 12 jaar vegan zijn met meer dan 2,8 miljoen Instagram-volgers. Momenteel een 34-jarig model, makelaar, reality-tv-ster (zie Netflix-kaskraker) zonsondergang verkopen?? ) Klaar voor het volgende hoofdstuk in haar leven: HGTV Marriage Flip of flop Host Tarek El Moussa en is de stiefmoeder van zijn twee kinderen. We spraken de ster en leerden over haar veganistische reis, het beste advies en alles daartussenin.

Over in een gemengd huishouden zitten

Iedereen heeft recht op zijn manier van leven, dus ik leg niemand iets op. Sinds Tarek en ik samen zijn, heeft hij aanzienlijk bezuinigd op dierlijk voedsel. Als ik thuis kook, kook ik glutenvrij en plantaardig eten. Hij steunt me enorm als veganist, zelfs op onze bruiloft waren er zowel gewone als veganistische menu’s, allemaal glutenvrij. Veganistisch Bolognese was een favoriet bij gasten. Er waren ook twee taarten, zowel glutenvrij als veganistisch. Vanaf het begin van onze relatie zorgde hij er altijd voor dat we een veganistische keuze hadden wanneer we uit eten gingen – en onze bruiloft was geen uitzondering.

Over het dieet van haar familie

Beide kinderen weten heel goed dat ik veganist ben. Ik sta heel open voor ze, maar ik push nooit. Om medische redenen heeft ons huis veel dieetbeperkingen. Braden bevat geen zuivelproducten vanwege allergieën en Taylor bevat geen gluten zoals Tarek vanwege coeliakie. Het is moeilijk omdat het kinderen zijn, en omdat ze deze beperkingen pas vorig jaar hadden, begrijpen ze misschien niet helemaal dat ze niet de specifieke dingen hebben die andere kinderen hebben. Het kan moeilijk zijn om de opties te vinden die ze leuk vinden, vooral voor schoollunches, maar gelukkig zijn er genoeg opties die er zijn. Dus ik ga iets anders proberen. Tarek en ik doen heel goed werk om hen uit te leggen hoe belangrijk voedsel is voor onze gezondheid en ons lichaam. We leggen uit dat voedsel ons kan genezen, en we eten voedsel niet alleen voor de smaak, maar voor het leven. Vertel hoe belangrijk een gezond dieet is, aangezien je maar één lichaam hebt.

“We leggen uit dat voedsel ons kan genezen, en we eten niet alleen voor de smaak, we eten voedsel om te leven.”
— Heather Ray El Mussa

Lindy Lin

Over haar favoriete maaltijd

Ik hou van koken – ik ben de koningin van 20 minuten gezond eten. Ik kan rekenen op glutenvrije pasta met vegan gehaktballen, broccoli, champignons, pastasaus, verse kruiden en specerijen en bitchinsaus. Ik maak ook hamburgers met gebakken aardappelen en groenten. Kinderen vinden het geweldig hoe ik groenten maak. Ik gebruik veganistische boter en kook tot bijna knapperig. Er is ook een pizzaoven, dus ik probeer een keer per week een pizza-avond te houden met mijn kinderen. Mijn man maakt de beste veganistische pizza voor mij.

ADVERTISEMENT

Over haar vegan advies

Op 22-jarige leeftijd was ik ziek, dus ik schrapte zuivelproducten. Van daaruit ben ik begonnen met het weglaten van dierlijk voedsel. Ik heb altijd van dieren gehouden, dus het was een gemakkelijke en soepele overgang, maar ik weet dat veranderingen in het dieet overweldigend kunnen zijn. Ik wil niet dat mensen zich ontmoedigd voelen, dus ik raad aan om eerst kleine veranderingen aan te brengen. Ik geloof echt dat gezondheid niet alleen een levensstijl is, het is een levensstijl.

Top vegan producten die niet zonder haar kunnen

Top selectie schoonheidsproducten: Osmia Spotless Bremish Oil om acne op vrachtwagens te stoppen
Stad Datum Nacht Spots: Seabirds Kitchen in Costa Mesa of Café Gratitude in Los Angeles
De snacks die ik altijd heb: Rise bar zonnebloem kaneel eiwitreep
Familie avondmaal Dujour: Bloemkoolbodempizza met vegan kaas, crumble van gehakt, olijven, gebakken champignons en bitchinsaus
Glutenvrije snacks die ik altijd in mijn voorraadkast heb: Mary Gone Cracker Rozemarijn Super Seed Cracker

Dit interview was voor het eerst te zien in het Best of Vegan-nummer van VegNews Magazine, dat momenteel beschikbaar is in de VegNews-winkel.

Lees hieronder een interview met een vegan superster.
Joaquin Phoenix over veganisme, het milieu en sociale rechtvaardigheid
Waarom Tabitha Brown nooit geloof of familie verliest, of waarom ze veganist is‘s Werelds eerste veganistische Miss Universe over innerlijke schoonheid, feminisme en goed doen

Net gelanceerd! Ontvang 10 eenvoudige receptenboeken voor veganistische zomermaaltijden als gratis directe download.

Ontvang een gids

Leave a Comment

Your email address will not be published.