Drukke mensen delen makkelijke maaltijdideeën om te maken na een lange dag – Maak aantekeningen

ADVERTISEMENT

Ben jij een van die mensen die een druk leven leiden? De ochtenden kunnen hectisch zijn en tijd voor jezelf vrijmaken lijkt een verre realiteit. Op zulke momenten wil ik dat je een ontspannende tijd hebt en een maaltijd waar je je op je gemak voelt. Helaas hebben veel mensen die luxe niet. In dat geval vertrouwen we op food delivery en instant food verpakkingen. Eten van buitenaf kan echter schadelijk zijn voor je gezondheid als je het elke dag eet.” Ik vroeg mensen wat hun dieet zou zijn. Hier zijn enkele van hun reacties en maaltijdideeën!

(Lees ook: Gewichtsverlies: dieettips om een ​​calorietekort te creëren en snel af te vallen)

1. “Ik ben rond 21.30 uur klaar met mijn werk. Daarna wil ik eigenlijk iets eenvoudigs eten. Als je groenten hebt, zal ik het maken. Maak gewoon een snelle paratha en geniet ervan met dahi. Dit is zowel bevredigend als gezond.”

– Shreya Surana, 31, Californië

2. “Ik kom ‘s avonds laat thuis en ik woon alleen, dus ik weet niet wat ik moet maken. Het gemakkelijkste om te maken is een broodje. Ik meng het in wrongel met uien, tomaten, komkommers en kruiden.” Meng het en pureer het tussen de pannen. Serveer het later met rogge en bak het in een tawa. Het duurt minder dan 10 minuten om te koken.”

ADVERTISEMENT

– Aayushii Dhawan, 24, advocaat

8gehbcdg

3. “Ik ben een groot dessertmens, maar het kost veel tijd om ze te maken. Dus als ik na een lange dag zin heb in iets zoets, neem ik een stuk brood, voeg ik er ghee aan toe en bestrooi ik het met suiker.” Bak dit dan tot de suiker op het brood karamelliseert. Het is een makkelijk dessert dat in 5 minuten klaar is. En het is nog lekkerder als het met ijs wordt gegeten.

– Ridhi Jain, 27, adviseur

(Lees ook: Mensen delen kooktips die voor hen game-changers zijn; maak aantekeningen)

4. “Als ik moe ben, is mijn hoofdvoedsel suki aloo sabzi en roti. Ik hou van mijn aloo ki sabzi gedoopt in kruiden en gegarneerd met citroen voor extra smaak. en uien zijn een snelle en gemakkelijke maaltijd.”

– Daxit Sondagar, 26, ontwerpingenieur

knj6duk8

5. “Veel mensen zijn dol op het eten dat ik maak – Maggie. Maar voordat je me vraagt ​​waarom ik Maggie eet, wil ik je eerst uitleggen hoe ik het maak. Ik hou van een kom noedels vol groenten. Voeg eventuele overgebleven groenten toe, extra kruiden naar het recept en haal het uit de koelkast.Later koken we een maggi met die groenten.Het is gemakkelijk en klaar in 10 minuten.

– Arjun, 33, senior manager

5q6e18ts

6. “Mijn maaltijden zijn geen superspannende recepten, maar ze zijn gezond en ik vind het niet erg om ze te eten. Ik eet gewoon chips en koekjes tijdens mijn dag op kantoor. Als ik mijn schuld wil begraven, eet ik ongezond eten.” Aangezien we eten hebben, maken we haver voor de nacht.

– Muskan Gupta, 24, modeontwerper

Intefio

7. “Ik ben fan van dit recept sinds de dag dat ik het op de haspel zag. Ik gebruikte hier overgebleven roti en eieren. Ik heb eerst het ei- en kruidenmengsel bereid. Voeg het dan toe. Leg dan de roti erop top. Het is binnen de kortste keren als gebakken eieren en het is geschikt voor een dieet!”

– Mayank Rastogi, 29, ondernemer

328eqju8

Wat zijn jouw eetgelegenheden na een drukke dag, laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Comment

Your email address will not be published.