Dit heerlijke en eenvoudige visrecept heeft een verrassend geheim ingrediënt

Ik kreeg dit recept van mijn vriendin Connie in Atlanta.

Connie is mijn ‘Atlanta-vriend’, hoewel we elkaar als tieners ontmoetten en bevriend raakten toen we in Mobile, Alabama woonden. Ik noemde Connie nog steeds mijn Atlanta-vriendin, zelfs toen ze de wereld rondreisde en in Nairobi, Kenia woonde. Atlanta is de afgelopen 30 jaar haar thuis geweest, met uitzondering van een paar jaar in Afrika en een korte periode in Palm Springs, Californië.

Connie is levensgenieter, levensgenieter, levensgenieter, liefhebber en kenner van lekker eten en drinken. Ze staat bekend om haar uiterste best te doen en heinde en verre te reizen om het beste van het beste van het beste te ervaren.Van daaruit heeft Connie de hele wereld over gereisd naar prachtige, verborgen plekken van ongeëvenaarde schoonheid en heerlijk eten.

Haar ware passie is het vinden van ongerepte en ongerepte plekken om te reizen met haar dierbaren. Op de een of andere manier heeft Connie, hoe ver de bestemming ook is, iets speciaals op haar te wachten, zoals een magnum (of twee) van La Grande Dame, om haar op de been te houden voor nog meer.

Connie is ook een ervaren chef-kok, restaurateur en sommelier. Ze is een kleine krachtpatser die geen onzin uitkraamt, eerlijk spreekt en iedereen uitdaagt haar te onderschatten. Ze is slechts 1.80 meter lang en het lijkt misschien alsof een grote windvlaag haar omver kan werpen, maar vergis je niet, mijn vriend is een kracht.

Connie begon professioneel te koken als persoonlijke chef-kok in Atlanta onder de handelsnaam ‘Spoon’, en was toen mede-eigenaar van een restaurant genaamd ‘Kosmos’ waar ze het menu creëerde en als chef-kok diende. Dit snapper-vingerrecept begon in haar eigen keuken, maar is uitgegroeid tot een nietje in het menu en een favoriet van Kosmos-klanten. Elke vers gevangen, zachte wilde vis kan worden vervangen, maar rode snapper is erg moeilijk te verslaan.

Net als haar geboorteplaats, het snelle Atlanta, heeft Connie een hectische, opwindende energie over zich.connie kent het heden nummer een Ontvang restaurants en reserveringen.zij weet het nummer een waar ze nu heen moet; en ze weet wat nummer een De wijn die u wilt drinken volgens het huidige seizoen en de huidige stemming. ze rijdt erop zij heeft het afgehandeld. Geniet ervan om geen beslissingen te hoeven nemen. Sterker nog, zij zal de bestelling ook voor u maken. Ontspan alsjeblieft.

Connie introduceerde me toen ik begin twintig was in de kunst van zelfgenoegzaamheid en zelfzorg, en trakteerde me op een flink aantal ‘primeurs’. Mijn eerste massage en gezichtsbehandeling, mijn eerste weekendje weg in een spa, mijn eerste fles Verve, Clicquot, om er maar een paar te noemen, en mijn eerste wijnarrangement, meergangendiner, fine dining.


Wil je meer geweldige gerechten en recepten leren schrijven? Abonneer u op de nieuwsbrief van Salon Food, The Bite.


Van haar waardeerde ik de etiquette en gastvrijheid van het tafeldekken, terwijl ik probeerde zoveel mogelijk in me op te nemen over eten en wijn.Je kunt iemand die wil luisteren uitleggen dat champagne alleen ‘champagne’ mag heten als je komt.

Ik ben de koningin van de Franse Champagne-details, dus ik zou maar door kunnen gaan. Het verschil tussen ‘c’-champagnes is groot. Elke keer als ik een mooie fles openmaak, denk ik aan Connie.

Connie was de eerste die me sushi en raften leerde. Zij was ook de reden dat ik naar Afrika reisde, letterlijk de reis van mijn leven. Daar maakte ik kennis met waanzinnig mooie plekken waarvan ik nooit had durven dromen dat ze bestonden. Connie maakte mijn eerste martini en de beste wortel-gembersoep die ik ooit heb geproefd. Zonder twijfel speelde ze een integrale rol in mijn leven en heeft ze mede gevormd tot wie ik nu ben. Ze leerde me hoe ik met vertrouwen moet koken, hoe ik met vriendelijkheid moet hosten en hoe vrijgevigheid eruitziet.

Wat een noodlottige dag hebben we meer dan 40 jaar geleden als kinderen ontmoet. Ik had nooit kunnen bedenken dat ons leven een kronkelige weg zou zijn. Ik heb het geluk dat ik haar mijn vriendin mag noemen en ik ben ontzettend blij om dit recept met jullie te delen.

Zoals al mijn favoriete zomermaaltijden, kost dit recept heel weinig tijd om te bereiden en te bakken.

Zoals al mijn favoriete zomermaaltijden, kost dit recept heel weinig tijd om te bereiden en te bakken. Dus bak ik vis in een broodroosteroven. een ander Extreme hitte met een hitte-index van 3 cijfers. (In dit tempo moeten we de oven misschien tot oktober stopzetten!)

De bananensalsa klontert ook snel samen en hoeft niet lang gemarineerd te worden, dus je kunt het geheel snel opkloppen Kies een vis.

Als je al eens in Kony’s wereld wilde stappen (een echte aanrader!), probeer het dan hier. Zoek de mooiste plek uit (liefst buiten met een geweldig uitzicht), haal je favoriete champagnefluit tevoorschijn, nodig een dierbare vriend uit bij jou thuis en trek een fles gekoelde Franse champagne open (Verve Clicquot zal het doen!). Proost op vriendschap, de schoonheid om je heen en de heerlijke nectar van God die je kunt drinken.

Het is een uitspatting en volkomen frivool, maar het feit dat de twee vrienden tijd voor elkaar maken in de huidige hectische en hectische wereld is op zich al reden tot feest. Laat het aan Connie over! proost!

Opmerkingen over zeebrasem

Begeleidingen stelen de show bij dit gerecht. Dit markeert opnieuw een succesvol zeebrasemseizoen.

In Alabama begint het rode snapperseizoen op de laatste vrijdag van mei of de eerste vrijdag van juni en duurt het vier opeenvolgende weekenden tot half augustus. Florida verlengt het seizoen dit najaar met 12 dagen.

Zelden gezien ten noorden van de Carolina, voornamelijk in de Golf van Mexico, is het een heerlijke, magere, magere, milde vis die wordt aangetroffen in waterdiepten van 30 tot meer dan 600 voet.

***

Snapper Fingers (met dank aan Bibi Hutchings)snapper vingersBananensalsa (met dank aan Bibi Hutchings)

Connie’s Snapper Fingers en Banana Salsa

materiaal

snapper vingers

 • 1 1/2 kopjes gewone aardappelchips, gelijkmatig en volledig geplet
 • 1/4 kop geraspte Pecorino Romano of Parmezaanse kaas
 • 1 pond zeebrasemfilet, in reepjes gesneden
 • 1/4 kop melk

bananensalsa

 • 2 medium rijpe bananen (gehakt)
 • 1 kopje van een mengsel van gele, rode en/of groene paprika’s, gehakt
 • 3 groene uien, gesnipperd
 • 1 eetlepel vers gesneden koriander
 • 2 eetlepels lichtbruine suiker
 • 1-2 verse limoenen
 • 1 eetlepel avocado- of druivenpitolie
 • zout en peper
 • Optioneel: 1 kleine jalapeno, ontpit en fijngehakt

richting

 1. Verwarm de oven voor op 400 graden.

 2. Maak eerst de salsa door alle salsa-ingrediënten in een kleine kom te mengen. Dek af en zet minimaal 3 uur in de koelkast. (Zie opmerking van de chef)

 3. Doe vervolgens de geplette aardappelchips en kaas in een ondiepe schaal.

 4. Giet de melk in een andere ondiepe schaal.

 5. Leg de vis in de melk, haal hem stuk voor stuk eruit, haal het aardappelchipsmengsel erdoor en leg elk stuk in een enkele laag op een ingevette bakplaat.

 6. Bak ongeveer 10 minuten of tot de vis naar wens is gebakken.

 7. Serveer met bananensalsa.


kook notitieboekje

Als je geen avocado- of druivenpitolie hebt, gebruik dan een smaakloze slaolie.

Ik maakte deze salsa en marineerde hem net zo lang als ik nodig had om de vis te bereiden en te serveren.

Salon Food schrijft over wat we denken dat je leuk zult vinden.De salon heeft aangesloten partnerschappen, zodat je een deel van de inkomsten uit je aankopen kunt verdienen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.