De beste recepten voor back-of-boxes en back-of-bags

ADVERTISEMENT

“Ik dacht altijd dat het een oud familierecept was dat van mijn grootmoeder was doorgegeven. Toen ik de waarheid ontdekte, werd ik weggeblazen.

De kans is groot dat je familierecepten of favoriete recepten hebt die een speciaal plekje in je hart hebben. De mensen van de BuzzFeed-community en r/Cooking subreddit delen geweldige kookgeheimen die waar bleken te zijn.

ADVERTISEMENT

1.

“Mijn oma kwam met de feestdagen altijd opdagen met een speciale kaasdip en vertelde ons dat het een speciaal familierecept was. Twee jaar geleden gaf mijn moeder me eindelijk het recept. Ik kwam erachter dat het gewoon Rotel-dip was.

2.

“Ik werkte in een gastronomisch restaurant dat beroemd was om zijn cheesecake. Het was roomkaas gemengd met marshmallow-pluis in een in de winkel gekochte crackerkorst uit Graham.”

3.

“Het spinaziediprecept in het Knorr groentesoepmixpakket is mijn geheime wapen. Elke keer als ik het maak, vragen mensen me om het recept. Ik probeer naar de supermarkt te gaan en de soepmix te kopen om het recept te vinden.” zeg dat, ze kijken verbaasd.”

Vier.

“Mijn oma komt uit Italië en mensen gaan er altijd van uit dat ze heerlijk, authentiek Italiaans moet koken. Dat bleek niet zo te zijn. Iedereen zou het kunnen maken. Het heeft de hele dag gestoofd. ”

Vijf.

“Ik vroeg mijn oma om een ​​brownierecept, maar ze gaf het uiteindelijk op. Betty Crocker’s Super Fudge, maar ze mengt de fudge-zakjes erdoor in plaats van ze te bedekken.’s favoriete snack is een doos.”

6.

“Mijn geheime fudge-recept, dat decennia lang geheim is gehouden, is letterlijk gewoon chocoladeschilfers smelten en gezoete gecondenseerde melk toevoegen. Iedereen in mijn familie weet dat ik een professionele fudge-maker ben. Ik denk na.”

7.

“Tientallen jaren dacht ik dat de pompoentaart van mijn oma zelfgemaakt was en de beste die ik ooit had gegeten. Nee, alleen het recept achter Libby’s pompoen uit blik!”

8.

“Mijn vrouw kwam terug uit Noorwegen en vertelde me dat ze verliefd was geworden op dat magische kruid dat alles heerlijk laat smaken. Besprenkelen verheft het gerecht echt en mensen kunnen er bang voor zijn omdat ze verkeerd zijn geïnformeerd over de gezondheidseffecten van MSG Ik blijf MSG aan mijn eten toevoegen zonder het aan iemand te vertellen, tenzij het wordt vermeld.

9.

“Iedereen denkt dat ik de beste chocolate chip cookies maak. Ik volg gewoon het recept op de achterkant van de Toll House chocolate chip bag.”

Tien.

“Ik vroeg mijn grootmoeder om het recept voor bananenpudding en nu vraagt ​​iedereen me om het te maken.

11.

“Mijn vriend is altijd verbaasd over hoe lekker mijn roerei is. Hij is ervan overtuigd dat ik de magische kracht van roerei heb. Eindelijk besefte ik dat hij dat niet wist.”

12.

“Mijn snickerdoodle-recept is een familiefavoriet.”

13.

“Toen ik een kind was, was er een recept voor oesterdressing dat leek op familiegeschiedenis. Op mijn eerste Thanksgiving, weg van mijn familie, met pen en papier in de hand, belde ik mijn tante voor het recept. Haar geheim: “Neem een ​​doos met vullen en er een blik oesters in doen. Vreemd genoeg smaakte het na dat gesprek nooit meer goed.”

14.

“Mijn moeder bakte vroeger het lekkerste bananenbrood en vertelde me later dat ze het recept achter Gold Medal Flour gebruikte. Het is elke keer weer heerlijk!”

15.

“Op de achterkant van het Crisco Vegetable Shortening-label staat een recept voor havermout-cranberrykoekjes. Zelfs mensen die beweren havermoutkoekjes te haten, zeggen altijd dat ze alleen mijn ‘zelfgemaakte’ versie kunnen eten. ”

16.

“Het ‘geheime’ fudge-recept van mijn oma staat op de achterkant van een pot met marshmallow-pluisjes.”

17.

“Toen mijn grootmoeder stierf, erfde ik al haar kookboeken met handgeschreven recepten. Toen hoorde ik dat haar beroemde gebakken bonen begonnen met een blikje gebakken bonen.”

18.

“Ik was zo opgewonden toen ik de doos met recepten van mijn grootmoeder ontving. Toen realiseerde ik me dat de meeste knipsels waren van de etiketten op de achterkant van gemakkelijk te koken voedsel.”

19.

‘Ik heb een bakkersvriendin. Ze voegt gewoon zure room toe aan een doos cakemix.’

20.

“Het ‘geheime recept’ voor sperziebonen is letterlijk het recept achter de Franse gebakken uienbox, met toevoeging van spek en gegrilde uien. Het is elk jaar een hit.”

eenentwintig.

“Mijn favoriete chocoladetaart is van het recept achter de Hershey’s Cacao Mix-box. Elke keer als ik het maak, zijn mensen er dol op!”

tweeëntwintig.

“Ik kende deze oude dame die beroemd was om haar koekjes. Op een dag vroeg een restaurant haar om koekjes voor ze te maken. Iedereen wist dat haar koekjes koekjes bevatten, maar niemand kende haar exacte recept. Ik gebruikte het.

drieëntwintig.

“Mijn moeder maakt de meest verbazingwekkende chocoladekoekjes. Ik vroeg haar uiteindelijk waar haar recept vandaan kwam, in de veronderstelling dat het van haar grootmoeder was doorgegeven of zoiets. Ze vertelde me dat het een recept van Toll House was en dat ik op de grond lag.”

vierentwintig.

“Na het overlijden van mijn grootmoeder was er ruzie over haar recept voor pecantaart. Het bleek dat het al die tijd op de achterkant van een fles Caro Syrup stond.”

vijfentwintig.

“Als ik iets kook waarvoor broodkruimels nodig zijn, gebruik ik in plaats daarvan de kookplaatvulling met kipsmaak. Ik gebruik het ook als minicroutons voor salades.”

26.

“Elke keer als ik kaassaus maak, voeg ik smeltkaas zoals Kraft Single toe. Het verandert in feite in Velveta. Dit heeft een revolutie teweeggebracht in mijn zelfgemaakte mac- en kaasspel.”

Dus deel je geweldige kookgeheimen en recepthacks. ”Wauw dat had ik niet verwacht. ” Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Comment

Your email address will not be published.