Chocolade Depressie Cake (recept recensie)

Ik heb onlangs een bladwijzer gemaakt voor de Pumpkin Dream Bar en was geïntrigeerd door Big Mama’s Secret Cinnamon Roll Cake. Maar toen ik u / BlackCatKitchen’s Chocolate Depression Cake tegenkwam, sprong het naar de top van mijn lijst. Het zag er net zo goed uit als dat van Nana, was nog gemakkelijker te maken en het recept zelf was ongelooflijk gedetailleerd (zowel volume- als gewichtsmetingen waren inbegrepen). Wanneer bijgevoegd filmpje). Bovendien was het veganistisch!

Kan dit pantry-vriendelijke recept echt mijn nieuwe favoriete chocoladetaart maken?

Hoe maak je Reddit’s Chocolate Depression Cake?

Volgens de originele post werd deze cake ontwikkeld tijdens de Grote Depressie toen het geld krap was en de ingrediënten schaars waren.Sommigen zeggen dat ze zijn opgegroeid met het eten van een versie ervan.

Verwarm eerst je oven tot 350 ° F en bekleed een koekenpan van 8 bij 8 inch met bakpapier. Doe de bloem, het zout, het bakpoeder en het cacaopoeder in een mengkom (gebruik de grootste kom) en roer het water, de appelciderazijn en het vanille-extract door elkaar (ik deed dit rechtstreeks met de maatbeker voor vloeistof). Voeg dit mengsel en plantaardige olie toe aan de droge ingrediënten, roer om te combineren en breng over naar de voorbereide pan. In plaats van eieren vertrouwt deze cake op de reactie van zuiveringszout en azijn, dus het beslag moet snel worden gemengd en zo snel mogelijk in de oven worden geplaatst.

Bak cake 30 tot 35 minuten of tot schoon met een tandenstoker in het midden (30 minuten voor mij). Om het glazuur te maken, klop je poedersuiker en cacaopoeder samen in een grote lege kom.Je hebt waarschijnlijk 2-3 eetlepels nodig.) Verspreid over gekoelde cake, zet glazuur (ik wachtte ongeveer 10 minuten) en snijd in 9 vierkanten. .

Mijn eerlijke recensie van Chocolate Depression Cake op Reddit

Elke keer dat je denkt je favoriete chocoladetaart te hebben gevonden, is er een nieuwe chocoladetaart die je aan alles doet twijfelen. Dit was zo goed dat het moeilijk is om er zelfs maar kritiek op te hebben!

Het deeg dat ik maakte met de ingrediënten die ik bij de hand had, duurde minder dan 10 minuten met slechts een garde en een rubberen spatel. Na het bakken in de oven rook de cake ongelooflijk. Het glazuur, dat me deed denken aan het glanzende glazuur op chocoladedonuts, was gemakkelijk te maken.

Maar waar ik het meest van onder de indruk was, was de textuur. Deze cake was vochtig en een beetje plakkerig, maar toch licht en luchtig, en bleef dagenlang vochtig na het bakken. Ik heb ook enorm genoten van het zoete, gebarsten glazuur, dat een extra dimensie van contrast in textuur en chocoladesmaak toevoegde.

Ik wend me nog steeds tot Ina’s recept als ik een klassieke verjaardagstaart met twee niveaus wil.Nana’s Devil’s Food Cake is mijn eeuwige bundel. Perfect voor last-minute gasten (of dringende trek in chocolade). Bovendien kun je het aan al je veganistische en zuivelvrije vrienden serveren.

Tips voor het maken van Reddit’s Chocolate Depression Cake

Heb jij de Reddit chocolate depressie cake gemaakt, laat ons weten wat je ervan vindt in de comments!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *