Brightland Rapture Balsamico Azijn Review: Mijn geheime ingrediënten voor WFH Salad

ADVERTISEMENT

Deze producten zijn uniek geselecteerd. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht als u via de link koopt. Alle prijzen waren correct op het moment van uitgifte.

Nu de zomer is aangebroken, ben ik in de war over het maken van lunch terwijl ik thuis werk. Avocadotoast, kalkoensandwiches en af ​​en toe pastagerechten werken, maar ik ben een beetje moe. Natuurlijk houd ik er niet van om veel tijd en moeite te besteden aan het dieet van WFH, dus ik moest creatief zijn. Ik ben nog niet helemaal terug op kantoor, dus ik bezoek mijn favorieten niet vaak (uh, hoog) Mijn typische standaardsaladeplek op het werk. Om mijn dorst te stillen, besloot ik thuis een van mijn betrouwbare verse combo’s na te maken om dingen door elkaar te halen. Mijn favoriete salade, Sweetgreen’s Harvest Bowl, is een van mijn favoriete salades. Het is eigenlijk gemakkelijk te maken, maar wat was het engste deel? Maak een smakelijke balsamicodressing – ik dacht dat het nooit zou kunnen worden gereproduceerd!Maar laat me je vertellen – het is Dus Het is niet alleen gemakkelijk om kant-en-klare dressings te kopen, het is ook gemakkelijk te maken en het is de moeite waard om een ​​paar extra stappen te nemen.

Wat is het geheim van de goedheid van deze DIY-dressing? Brightland balsamico azijn. Ik heb dit schattige potje een tijdje op het keukenplankje laten staan ​​en eigenlijk alleen gebruikt om het brood in te weken (dit is trouwens heerlijk!), Maar dit is wat ik het echt heb gebruikt. Dit is de eerste keer voor mij. Het romige en dromerige dressingrecept dat ik gebruikte, bestond uit breuk, Brightland-olijfolie, citroensap, mosterd, Griekse yoghurt en een kleine hoeveelheid zout en peper. Laten we zeggen dat deze ingrediënten een match made in the heaven van saladedressing waren!

Ik ben al heel lang fan van Brightland en voor mij is dit gewoon het bewijs dat ze geen fouten mogen maken. Ik ben het verst verwijderd van professionele koks, maar door hun hoge pantry-nietjes voel ik me er (bijna) een. Deze salade was erg makkelijk en zwol binnen de kortste keren op, maar toen ik Rapture oppakte, bracht de smaak het al snel naar een hoger niveau. De eigenlijke salade zelf bevat boerenkoolbasis, geroosterde zoete aardappelen, geitenkaas, je favoriete granen en gehakte appels. De pittige, zoete dressing in combinatie met deze ingrediënten liet mijn smaakpapillen in principe op de best mogelijke manier dansen. Sterker nog, mijn DIY-kom was zo goed dat ik geen echte salade meer wil (maar ja, ik ga hem kopen als ik in de problemen zit!).

ADVERTISEMENT

Dus waarom is deze balsamico-azijn zo aantrekkelijk? Dubbel gefermenteerd met Zinfandel-druiven uit Californië en doordrenkt met rijpe triple crown bramen. Kortom, het is een balsamico-azijn rolls royce. Omdat het is gemaakt op een kleine familieboerderij, weten we ook dat elke fles veel liefde en zorg heeft. Je proeft het verschil. Geloof me als ik zeg dat het elke cent waard is. Nooit meer balsamico-azijnflessen kopen in supermarkten.

Nu wil ik meer manieren vinden om deze fles goed te gebruiken, van andere saladedressingsrecepten tot marinades. De lucht is de limiet. Terwijl je dat doet, raad ik je ook aan om een ​​paar van Brightland te kopen, dat de prachtige champagneazijnen, paraplu’s en raptures van Brightland combineert.

Leave a Comment

Your email address will not be published.