Blauwe schort Summer Lobster Box

ADVERTISEMENT

Weinig combinaties in de foodwereld zijn zo iconisch als kreeftenbroodjes en zomer. De twee zijn bijna synoniem in het noordoosten, waar kreeft net zo overvloedig is als onze honger naar de wereldberoemde luxe schelpdieren. Het is geen geheim dat kreeft duur kan zijn, maar de prijs is dit jaar enorm gestegen. Voor het geval je het gemist hebt (bedankt Inflation), er is een manier om in slechts een paar dagen tijd genoeg Lobster Rolls in grote hoeveelheden te verdienen.


De Blue Apron Summer Lobster Box heeft alles wat je nodig hebt voor een uitgebreid maar verrassend licht kreeftendiner. Bovendien, met ongeveer $ 30 per portie, is deze goed afgeronde maaltijd een koopje in vergelijking met wat je tegenwoordig bijna overal voor een kreeftenbroodje zou betalen. De dozen zijn nu beschikbaar, maar de uiterste besteldatum van 23 augustus nadert snel.


Blueapron.com

ADVERTISEMENT

kopen: $ 119; blueapron.com.


Ik geef toe dat ik een beetje geïntimideerd was door de hoeveelheid materiaal die ik moest uitpakken toen ik de doos per post ontving. Ik was heel blij dat ik geen recepten hoefde op te zoeken of naar minstens twee supermarkten hoefde te reizen. Na het uitpakken scande ik de gedetailleerde, gemakkelijk leesbare instructies (inclusief tips om boter op kamertemperatuur te bewaren), rangschikte ik de ingrediënten per gerecht en ging aan de slag.


Als een gewone kok voelde ik me redelijk op mijn gemak bij het volgen van individuele Blue Apron-recepten om echte lekkernijen te maken, zoals mayonaise en met citroen gegooide kreeftenbroodjes, warme aardappelsalade, kruidenbotermaïs en groene salade. Maar ik waardeer de aantekeningen bij elk recept dat laat zien hoe lang het duurt om elk deel van de maaltijd te maken en of je bij sommige moet betrokken raken tijdens het koken van andere delen.Ik voel me misschien thuis in de keuken, maar de timing van het werken aan meerdere gerechten tegelijk is niet mijn sterkste punt.


Het was ook nuttig en voordelig om te ontdekken dat ik alleen maar zout en peper uit mijn voorraadkast hoefde te gebruiken. , gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke maaltijd.


Zodra beide salades waren gemengd en de maïs voldoende was afgekoeld, kon ik de kreeftenrol samenstellen en alles kwam in ongeveer 45 minuten samen. Elk aspect van het diner, van de hete saus op het kreeftenbroodje tot de knapperige uien op de salade en de kruiden op de beboterde maïs, zit vol met iconische zomerse smaken en licht genoeg om de hittegolf van het seizoen te evenaren.


Als je op zoek bent naar een reden om betaalbaar en uitgebreid te dineren en te genieten van de laatste dagen van de zomer, bestel dan de Blue Apron Summer Lobster Box.

Leave a Comment

Your email address will not be published.