Big Mac Salade Recept – Cheeseburger Salade Recept (Low Carb, Glutenvrij)

Dit eenvoudige koolhydraatarme Big Mac-saladerecept is klaar in slechts 20 minuten. Een glutenvrije keto-cheeseburgersalade zoals deze is een gezonde lunch of diner.

gezonde recepten

Gratis: 5 tips om te vasten voor een gezond diner

Dit bericht kan gelieerde links bevatten om deze inhoud gratis te houden. (Totale openheid)

  • Hulpmiddelen voor het maken van Keto Big Mac-salade
  • Big Mac Salade (low carb, glutenvrij)

Mijn koolhydraatarme Big Mac-saladerecept is als een gezondere versie van die zeldzame jeugdherinnering aan het stoppen bij McDonald’s. Toen we opgroeiden, aten we zelden buiten de deur. Dit omvatte alles, van gastronomische restaurants tot fastfood, en mijn ouders gaven de voorkeur aan huisgemaakte maaltijden.

Meestal hield ik ook van het koken van mijn moeder. Ik zal niet tegen je liegen, maar toen ik een kind was, had ik zelden de kans om ‘fast food’ te eten.

Ik vroeg mijn vader altijd of hij me na de gymnastiekoefening naar Burger King of McDonald’s wilde brengen. Het komt maar een paar keer per jaar, wat het nog specialer maakt.

Nu ik weet wat ik nu weet over fastfood, kan ik niet zeggen dat ik het mijn ouders kwalijk neem dat ze zelden fastfoodrestaurants verlaten. Mijn 2-jarige heeft nog niets geprobeerd en ik wil het zo lang mogelijk volhouden.

Er is niets mis met zeldzame uitzonderingen voor de meeste mensen, maar ik denk dat de meeste mensen het erover eens zijn dat het vaak niet ideaal is om fastfood te eten.

Dat gezegd hebbende, er is geen reden waarom je thuis geen gezondere, koolhydraatarme, fastfoodversie kunt maken!Dit koolhydraatarme Big Mac-saladerecept (of gewoon een cheeseburgersalade-recept) doet precies dat.

Dit eenvoudige koolhydraatarme Big Mac-saladerecept is klaar in slechts 20 minuten. Een glutenvrije keto-cheeseburgersalade zoals deze is een gezonde lunch of diner.

Er is geen gezondere manier om van een zelfgemaakte Big Mac te genieten dan van een grote salade, toch?Serieus, vergeet het brood niet als je dit maakt.

Een klassieke combinatie van rokerig rundergehakt, knapperige romaine sla, sappige tomaten, rijke geraspte kaas en zoute augurken. Allemaal overgoten met romige en zoete Big Mac Copycat Dressing.

Oh, en het is toevallig suikervrij, koolhydraatarm en glutenvrij! Jaaa Jaaa

Ik heb erythritol in poedervorm gebruikt om de dressing zoeter te maken, maar gebruik gerust je favoriete zoetstof. Dit recept is helemaal niet kieskeurig, dus welke zoetstof je ook lekker vindt, vloeibaar of korrelig, het werkt serieus.

Dit eenvoudige koolhydraatarme Big Mac-saladerecept is klaar in slechts 20 minuten. Een glutenvrije keto-cheeseburgersalade zoals deze is een gezonde lunch of diner.

Zoals gewoonlijk heb ik de totale ingrediënten voor het hele recept op minder dan 10 gehouden. (Ja, men herhaalt het in zowel salades als dressings, zout en peper niet meegerekend.)

Dat kan lastig zijn met salades, aangezien de dressing zelf vaak nogal wat ingrediënten bevat, maar ik heb dit simpel genoeg kunnen houden.Het smaakt naar een hete saus…geen rare ingrediënten natuurlijk!

In veel opzichten doet deze koolhydraatarme Big Mac-salade me denken aan mijn favoriete gezonde tacosalade. Het is nog een verandering die de klassieke koolhydraatrijke salade verandert in een lichte salade die boordevol smaak en stevig genoeg is om een ​​maaltijd op zich te zijn.Probeer de Bacon Cheeseburger Salad, of in de winter de Keto Cheeseburger Casserole.

Met de zomer in aantocht, wil je een recept voor een maaltijdsalade als dit bij de hand hebben. Een geweldige manier om het diner te serveren met minimaal koken.

Disclaimer: Big Mac is mogelijk een geregistreerd handelsmerk. Dit recept is mijn interpretatie van een soortgelijk gerecht, maar mag niet worden opgevat als een goedkeuring van of onderschreven door het bedrijf. Handelsmerken zijn het eigendom van hun eigenaren en worden hierin alleen gebruikt om de producten te beschrijven.

Leave a Comment

Your email address will not be published.