Air Fryer Apple is een eenvoudig toetje dat je deze zomer nodig hebt

ADVERTISEMENT

Ik ben over het algemeen geen dessertmens. Ik hou niet van te zoete dingen, maar wil liever mijn kostbare buikvermogen besteden aan heerlijk eten. Eet alle frietjes op en sla de chocoladetaart over. Dank je.

Maar ik ochtend Ik ga genieten van een dessert en ik hou van dingen die niet zoet zijn. Citroentaart en yoghurtparfaits zijn mijn snelheid.

Daarom kwam ik het maken van luchtgebakken appels tegen. Granny Smith biedt net genoeg zuurgraad om de zoetheid van het dessert in evenwicht te brengen. En als het op desserts aankomt, is het eenvoudig en redelijk licht. Je kunt het ook afmaken met ijs. Ik ben geen snoepliefhebber, maar ik moet toegeven dat ijs… nou ja… ijs is. Het is geweldig.

Gerelateerd artikel:

Airfryer cheeseburgers zijn veel lekkerder dan ze zouden moeten zijn

ADVERTISEMENT

Dit is wat je moet weten om dit supereenvoudige recept te maken:

materiaal

  • 2 Granny Smith-appels

  • Ongeveer 2 eetlepels honing

  • Ongeveer 4 theelepels kaneel

richting

  1. Snijd de appel verticaal doormidden van de steel naar de bodem.

  2. Verwijder met een lepel het klokhuis en de zaadjes uit het midden van de appel om een ​​cirkelvormig kuiltje te maken.

  3. Poets de appels met een dun laagje honing. Doe je best om te voorkomen dat honing zich ophoopt in de put.

  4. Bestrooi de appels met voldoende kaneel om het oppervlak te bedekken.

  5. Luchtvlieg op 380 graden Fahrenheit gedurende 10 minuten. Verwijder en geniet.

detail-

Dit is een heel eenvoudig recept. Het is een gebakken appel, maar ik heb hem gekookt met een airfryer. Maar er zijn redenen waarom het zinvol is om dit met een airfryer te maken. Hoofdzakelijk: Koken is snel en gemakkelijk schoon te maken. Appels bakken kan lastig zijn omdat de suiker afbreekt en plakkerig wordt, maar de heteluchtfriteuse is niet vettig en gemakkelijk schoon te maken.

Dit is alles wat je nodig hebt om dit gerecht te maken.

Gewoon een beetje materiaal.
Krediet: Mashable

Nu kun je zoveel appels koken als je wilt of zoveel als je wilt. De textuur waar ik naar streefde was zacht, maar er was een beetje een geven. 10 minuten leek daarvoor te werken, dus ik zal dat als basis gebruiken.

Als dat niet het geval is, is het enige waar u op moet letten, uw appels te veel honing te geven. Een klein putje appels kan extra honing opvangen, dus je hebt echt minder nodig dan je denkt. Anders dan dat, is er geen echte manier om dit te verpesten.

In totaal zouden twee appels vier porties gebakken appels moeten opleveren. Zo ziet mijn eindproduct eruit.

Appels gekookt op een bord

Niet slecht, toch?
Krediet: Mashable

Als een gebakken appel! Oordeel van smaak? Het was goed! De appels zijn zachter geworden en hun zuurgraad is zachter geworden. Honing was gekarameliseerd. Ik kauwde een beetje terwijl ik het gekookte en zachte voedsel proefde. Het was als een goede appeltaartvulling. En ik raad je absoluut aan om het te vullen met ijs.

Als je niet van dessert houdt, is dit het perfecte recept. Het is eenvoudig en probleemloos, maar het is absoluut heerlijk. Voor degenen die niet goed zijn in desserts.

Leave a Comment

Your email address will not be published.