5 uitstekende herfstpasta’s die je in 30 minuten kunt maken

Tijd is niet iets dat we elke dag in grote hoeveelheden consumeren. Voor mij, als ik niet iets schrijf, volg ik verhalen, interview ik mensen en promoot ik boeken, dus tijd is niet iets dat ik elke dag in bulk heb. Ik weet zeker dat hetzelfde geldt voor Dus als het om koken gaat, loop je in en uit, de keuken uit, naar een knusse stoel met een ophopend bord pasta… in minder dan een minuut.

Ik weet niet hoe het met u zit, beste lezer, maar de herfst is de tijd voor troostmaaltijden, en na een dag in de koude lucht die onderweg de zachte winter bedreigt, iets voor uw botten en buiken.Ik heb uw vriendelijke en warme nodig helpen. Nogmaals, niets is hartverwarmend dan een mooie presentatie van pasta.

Ik werkte in een professionele keuken. Dat deed ik parttime toen ik mijn schrijverscarrière begon en fulltime kon schrijven.Ik hing mijn hoed voor altijd op, maar hij leerde me veel over Italiaans eten. Ik denk aan niets anders, of in ieder geval niet.

Ik werkte uiteindelijk bij een lokaal Italiaans restaurant en zag het sauté-station. Als je ooit in het sautestation van een Italiaans restaurant hebt gewerkt, weet je hoe druk dat station kan zijn. Ik herinner me dat de chef-kok naar drie planken van 1,2 meter hoog boven het fornuis wees en zei: . Ik ben klaar. “

Ik was er niet helemaal klaar voor hoe gelijk hij had, maar ik haalde het in. Want deze pastagerechten zijn makkelijk, snel en lekker. Je hele familie zal ervan genieten, geloof me, en jij ook.

5 pastagerechten die in 30 minuten klaar zijn

Knoflook linguine met Italiaanse droge worst en spinazie

Klinkt ingewikkeld, toch? het is niet. Vertrouw op de oude Dom voor een, beste lezer. laten we beginnen.

Je hebt 4 gedroogde worstlinks nodig, die je hopelijk bij je plaatselijke supermarkt kunt vinden. Gedroogde worsten hebben veel zout en smaak en zijn zeker sneller gaar. Snijd ze in cirkels en leg ze opzij.

6 teentjes gepelde knoflook (tijdwinst bij het pellen van de hardnekkige papierachtige schil van de knoflook); Snijd of plet indien gewenst en zet apart.

Bevroren spinaziepakjes moeten al ontdooid zijn (‘s ochtends ontdooien voordat je naar je werk gaat; leg ze in een kom op het aanrecht of in de koelkast, afhankelijk van hoe lang je weg bent).

En je bent klaar om te beginnen. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en voeg de worst toe. Als de kleur verandert en het vuur doorgaat, voeg dan de knoflook toe en kijk hoe het gaat. Verbrande knoflook bederft de smaak van het gerecht volledig.

Laat de olie de smaak en het aroma van de knoflook opnemen, maak de knoflook een beetje zacht, voeg dan de spinazie toe en bak alle ingrediënten samen.

Voeg vervolgens een beetje water toe om al deze smaken te combineren tot een licht smoren. Voeg op dit punt ongeveer 2 snufjes zout, 1 snufje zwarte peper, 1/2 theelepel chilivlokken en minder water toe om hun smaken bij elkaar te brengen.

Breng op dit punt het pastawater aan de kook. Als het klaar is, voeg je 1 pond pasta toe en roer je tot het gaar is. Zeef op dit punt de pasta, voeg toe aan de pan en bak. Klaar binnen 30 minuten.

Gigi Hadid-pasta!

Het gerecht ging viraal op TikTok en om voor de hand liggende redenen. Makkelijk, lekker en klaar om te koken. molybyan YouTube legt uit hoe.

Spaghetti met pesto en walnoten

Dit is nog makkelijker, vrienden. Je kunt echt goede pesto vinden in je plaatselijke supermarkt, maar kies zorgvuldig. kies een goede.

Druppel olijfolie in een koekenpan, voeg 5 eetlepels pesto toe aan de olijfolie en plet met een houten lepel. Zodra het begint op te warmen, voeg je 2 kopjes walnoten toe (uiteraard zonder de schelpen) Het is ook rijk aan sojasaus, dus het is niet nodig om extra ingrediënten te hakken, dus het warmt snel op.

Maar om de smaken echt bij elkaar te brengen, voeg ik water toe aan de mix zodra ik de walnoten heb toegevoegd. Voeg voor water een snufje zout, peper en chilivlokken toe aan de saus en breng aan de kook.

Zoals bij elk gerecht, breng het water aan de kook zodra de saus is samengeklonterd en voeg dan de spaghetti toe (1 lb). Eenmaal gekookt, is de saus klaar. Zeef en bak, dit gaat heel goed samen met een paar hele goede zoute Romano-mensen.

Gordon Ramsay Carbonara in 10 minuten!

Carbonara is een geliefd gerecht uit de Italiaanse keuken en het klinkt een stuk ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Hier laat Master Blaster zelf, Chef Gordon Ramsay, zien hoe je dit klassieke gerecht in een paar eenvoudige stappen maakt. Geloof me, ik heb het geprobeerd.Volg gewoon zijn exacte stappen… na alles wat je hebt gezien de keuken van de helIk wed dat je nu niet geschreeuwd wilt worden.

“Kom op, Muppets!”

Penne Amatriciana

Hé, spek maakt alles beter, toch? zeker. Bacon is hier de ster. Ik heb zeker een snelle en gemakkelijke manier om deze klassieker te maken.

Eerst. Twee uien moeten worden gesneden. Je kunt het hakken zoals je wilt, maar klassiek worden de uien in dit gerecht in dunne plakjes gesneden. Als het je lukt zonder je vingers te snijden, ga ervoor. Je kunt ook een elektrische keukenmachine gebruiken, maar je zult hem moeten wassen, zodat hij grof zal hakken, maar wees voorzichtig.

Dan gebruik ik voor de snelheid graag voorgekookte bacon (natriumarm). Zorg dat je minimaal 24 plakjes hebt. Snijd indien mogelijk in reepjes.

Verhit olijfolie in een koekenpan en voeg uien toe. Voeg het spek toe als de uien mooi gekarameliseerd en lichtbruin zijn. Laat de olie alle smaak van het spek krijgen. Voeg nu de tomatensaus toe… Dit is waar tomatenrassen in flessen zeker van pas komen, en ze zijn uitstekend.

Ik hou van Rao’s, maar kies maar. Ik vind het altijd leuk om ongeveer een halve kan water toe te voegen. is handig voor

Voeg op dit punt een snufje zout toe. Geen suiker hier. Flessensaus is te zoet, dus voeg water toe. Vervolgens zwarte peper en chilivlokken.

Als de saus een geheel is geworden, breng je het water aan de kook. Ondertussen zou de saus volledig moeten zijn ingekookt en zou op dit punt geweldig moeten ruiken.

De sleutel tot al deze recepten is om tijd te besparen, omdat de pasta klaar is terwijl de saus kookt en inkookt.

Veel succes, beste lezers. Laat me alsjeblieft weten wat er gebeurt. Heb je ook een snel en gemakkelijk recept dat je wilt delen? Schuldige eters, veel plezier met koken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *