4 TikTok-voedselaccounts om te volgen voor TikTok-voedseltrends, recepten en gelach | Kunst en cultuur

ADVERTISEMENT

Met de komst van de herfst en de koelte, denk ik aan echt koken en bakken na het grootste deel van de zomer vrij te hebben genomen.Het draaide om afhaalmaaltijden zoals Mexicaans, pizza, calzones en stromboli. (Het is zo triest om telefoonnummers voor afhaalmaaltijden te onthouden … en zodra ze je stem horen, weten ze dat jij het bent …).

Ik heb TikTok deze zomer ontdekt dankzij mijn zoon en schoondochter. Het is op zijn zachtst gezegd een milde verslaving. Om de een of andere reden denkt het algoritme van de app dat ik een man zonder shirt ben (ik zou kunnen toevoegen dat hij vrij jong is) die geniet van dansen en sporten. Oké, ze hebben me genaaid… ik ben oud, ik ben niet dood… Het heeft ook opgepikt dat ik dol ben op alles wat met eten te maken heeft. Zou je dat willen doen?”

Margaret Button: Reader’s Kitchen Hacks, virale recepten die de moeite waard zijn

Ik volg een jonge man @datw22246outlook. Hij maakt oude recepten uit oude kookboeken. Klinkt bekend? Gerechten zijn 1975 Sawdust Pie, 1942 Ration Cake, 1931 Prune Pie, 1929 Water Pie en 1865 Civil War Cake.

ADVERTISEMENT

Jamaicaanse @yawdie2022 bekijkt video’s van mensen die koken en geeft commentaar op het eten en de gebruikte technieken. Vanmorgen had hij commentaar op een vrouw die gigantische chocoladekoekjes met glazuur maakte, bijna verloren. Dat geldt ook voor @tanaradoublechocolate – wat ze zegt is hilarisch!

Natuurlijk kijk ik ook naar authentieke kookvideo’s van twee van mijn favoriete chefs (@giadadelaurentiis en @gordonramsey). Ramsey geeft zijn mening over kookvideo’s.

14 keukenhacks waar Berkshire Eagle-lezers enthousiast over zijn Geen ijsblokjes meer in uw wijn!

Hoe dan ook, ik heb in het verleden TikTok-recepten met succes geprobeerd, zoals pasta met cherrytomaatjes en feta. blijf kijken …

Laatst wilde ik een warm, huisgemaakt diner, dus ik koos voor een stoofvlees, met behulp van een handgeschreven (helaas niet ondertekend) recept in mijn receptendoos. De keuken werd niet heet omdat ik gebruikteeten kerst gebraden

Een stoofvlees in de slowcooker is een geweldige manier om de herfst te verwelkomen zonder je keuken op te warmen.
hartige stoofpot

materiaal:

1 blik (10 1/2 oz) crème van champignonsoep

1 1/4 kopjes water

1 envelop (ongeveer 1 oz) Gedroogde uien Recept Soep & Dip Mix

6 middelgrote rode aardappelen (ongeveer 2 3/4 pond), gehalveerd

3 kopjes baby-cut wortelen of 2-inch geschilde wortelen

3 lb gebraden rundvlees zonder been

procedure:

Roer champignonsbouillon, water, soepmix, aardappelen en wortelen in een slowcooker van 4 1/2 liter. Kruid het rundvlees met peper en zout. Doe het vlees in de rijstkoker en draai het om.

Dek af en laat 6-7 uur op laag vuur sudderen of tot het vlees zacht is. Bestrooi eventueel met gehakte peterselie en serveer.

Margaret Baton: Het hoofdingrediënt van deze Margaret-taart is een doos met cupcakes gevuld met hostessroom.

Leave a Comment

Your email address will not be published.